Λαμπρόπουλος: "Θα έπρεπε να ήμασταν όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο"

Φανερά εκνευρισμένος με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά το γκολ του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στάθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" στο "Καραϊσκάκη" στον πρώτο γύρο, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Λαμπρόπουλος: "Θα έπρεπε να ήμασταν όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της Ένωσης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό:

"Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε κάποια λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε! Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία.

Για να φτάσαμε στο 89' να δεχθούμε αυτό το γκολ σημαίνει ότι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα λεπτά. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ.

Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνονται έτσι. Φτιάχνονται όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο που δεν δημιουργήθηκε το πραραμικρό πρόβλημα, έτσι πρέπει να είμαστε κι εμείς. Δυο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς

Εμείς από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάρουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να λειτουργεί κάτω από πίεση.

Εμείς δεν ήμασταν σήμερα δυνατοί αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν συγκλονιστικός. Περαστικά στο Γιάννη Μανιάτη που έμαθα ότι έπαθε κάτι σοβαρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK