Μελισσανίδης: "Με αυτές τις διαιτησίες δεν πάμε μπροστά, έχουμε πιάσει βάλτο" (VIDEO)

Αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την διαιτησία του Καλογερόπουλου αμέσως μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μελισσανίδης: "Με αυτές τις διαιτησίες δεν πάμε μπροστά, έχουμε πιάσει βάλτο" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, ανέφερε αρχικά: "Πιστεύω η τηλεόραση να δείξει τους λόγους της διακοπής. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Όσο και να προσπαθούμε 65.000 κόσμος ήταν κόσμιοι, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις διαιτησίες δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Δεν είναι να σταθούμε στις εμφανίσεις της ομάδαw. Ρωτήστε τους προπονητές".

Μετέπειτα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε: "Εγώ πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει την διάθεση να το αλλάξει το ποδόσφαιρο. Εμείς θα είμαστε σε αυτή την πορεία για να αλλάξει. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι γενικά ήταν κόσμια η συμπεριφορά τους. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε η διακοπή. Δεν κρατάω τίποτα από σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε και δεν πάει άλλο. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK