Ντου οπαδών και ξύλο με τα ΜΑΤ!

Χαμός στην Τούμπα με είσοδο οπαδών και ξύλο με αστυνομικές δυνάμεις.

Ντου οπαδών και ξύλο με τα ΜΑΤ!

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν ξανάρχισε ποτέ. Μετά τη διακοπή λόγω φωτοβολίδων και εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, οι δύο ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαμε νέα εισβολή οπαδών και ξύλο με τα ΜΑΤ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείτε τη στιγμή της διακοπής

Δείτε το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Δείτε την αποβολή του Μακ και το τράβηγμα στον διαιτητή

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ