Ο Σιδηρόπουλος, η... φωτοβολίδα του Ντιοπ και το χέρι του Χολέμπας

Ο διεθνής Ελληνας διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει μία ακόμη σύγκρουση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το Contra.gr ταξιδεύει στο παρελθόν και σας θυμίζει ντέρμπι που ο διεθνής ρέφερι άφησε το στίγμα του και οι αποφάσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις αρχής γενομένης από το 2010 και τη... φωτοβολίδα του Ντιοπ.

Ο Σιδηρόπουλος, η... φωτοβολίδα του Ντιοπ και το χέρι του Χολέμπας

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε για να διευθύνει ένα ακόμη ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και αυτομάτως έγινε το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, δύο ημέρες, μάλιστα, πριν σφυρίξει στο "Καραϊσκάκης" την "μάχη" Κυπέλλου των δύο αντιπάλων.

Πρώτος, ο Ολυμπιακός, διέρρευσε ότι ο Σιδηρόπουλος είναι "μη αποδεκτός" και ο ορισμός του αποτελεί πρόκληση!

Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ απάντησε κατηγορώντας τους "ερυθρόλευκους" για τακτική... κλάψας που "προκάλεσε" το πέναλτι του Καραντώνη στον αγώνα της ομάδας του Γκαρθία με την Ξάνθη. Στο "ζέσταμα" πριν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ήρθε άλλη μία τοποθέτηση μέσω του Κώστα Καραπαπά που θυμήθηκε τη Μάρθα Βούρτση, αναφορικά με την "κλάψα" που επικαλέστηκε ο "δικέφαλος" στη δική του διαρροή. Χαμός!

Το Contra.gr, λοιπόν, σας θυμίζει τις φάσεις που έχουν "σφραγίσει" την παρουσία Σιδηρόπουλου στα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού και έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο "ερυθρόλευκο" ή το "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ

Ο Σιδηρόπουλος, η... φωτοβολίδα του Ντιοπ και το χέρι του Χολέμπας

Στο ντεμπούτο του στα Ολυμπιακός - ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2010, η γηπεδούχος Ένωση επικράτησε των "ερυθρόλευκων" με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπλάνκο.

Οι πρωταθλητές είχαν "φωνάξει" στο συγκεκριμένο ντέρμπι, θεωρώντας ότι ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να διακόψει την αναμέτρηση επειδή είχε πέσει μία φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο και από την οποία... ξεπήδησε ο Ντιοπ πριν δώσει την ασίστ στον Αργεντινό.

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑΣ

Έχοντας καταλογίσει πέναλτι υπέρ των "ερυθρόλευκων" και αποβάλει τον Γιάγκο, δεν είδε λίγο αργότερα το χέρι του Χολέμπας μέσα στην περιοχή που θα απέφερε τις ίδιες ποινές και για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΙΤΟ

Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 3-0, ωστόσο τα παράπονα για τη διαιτησία δεν έλειψαν, κυρίως, εξαιτίας του -εκτός φάσης- χτυπήματος του Πατίτο στον Φιγκέιρας που δεν καταλογίστηκε. Ο Αργεντινός, πάντως, τιμωρήθηκε αργότερα από την αρμόδια Αρχή, με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ, ΑΛΛΑ...

Ο κορυφαίος για πολλούς Ελληνας ρέφερι, έχει σφυρίξει άλλα τρία ντέρμπι με τους συγκεκριμένους δύο αντίπαλους.

Στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ νικήτρια στο άδειο ΟΑΚΑ τον Μάιο του '16, ο Σιδηρόπουλος είχε περάσει απαρατήρητος σε γενικές γραμμές.

Το ίδιο συνέβη και στον ημιτελικό του Απριλίου του '17 στο Ολυμπιακό Στάδιο (νικητής ο Ολυμπιακός 0-1), έστω κι αν εκφράστηκαν ορισμένα παράπονα από τους "ερυθρόλευκους", όπως και στο τελευταίο ντέρμπι της ανατροπής των "κιτρινόμαυρων" με 3-2 που θεωρήθηκε ότι ο διαιτητής δεν επηρέασε τη ροή των αγώνων με τις αποφάσεις του.Και πάλι, ωστόσο, στον Πειραιά έπνεαν μένεα εναντίον του, θεωρώντας ότι "έσπρωχνε" την ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι, σφυρίζοντας πολύ περισσότερα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK