Τα νέα tweets του Ρομπέρτο: "Τίποτα δεν δικαιολογεί τη βία"

Ο Ρομπέρτο προχώρησε σε εξηγήσεις για το πρώτο tweet που έκανε και προκάλεσε αντιδράσεις, καταλήγοντας στο ότι "τίποτα δεν δικαιολογεί τη βία".

Τα νέα tweets του Ρομπέρτο: "Τίποτα δεν δικαιολογεί τη βία"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, άναψε φωτιές με το tweet που έκανε για τα επεισόδια στην Τούμπα.

"Λυπηρό αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγινε από ηλίθιους. Θα ήταν προσβολή για τους ηλίθιους", ήταν το αρχικό tweet, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Λίγο αργότερα, προχώρησε σε εξηγήσεις, τονίζοντας ότι το μήνυμά του δεν απευθυνόταν σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο σε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια.

"Σέβομαι πολύ τους φίλους του ΠΑΟΚ που τραγουδούσαν και υποστήριζαν την ομάδα τους. Όχι αυτούς που εισέβαλαν για να επιτεθούν στους παίκτες. Είναι ντροπή. Ακόμα χειρότερα είναι να βλέπεις ορισμένους ανθρώπους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη βία. Είναι τρελό. Δεν μπορώ να το πιστέψω".

Το τελευταίο μήνυμά του ήταν συνοδεία μιας φωτογραφίας που δείχνει τους παίκτες του Ολυμπιακού να τρέχουν για αποδυτήρια κάτω από φωτοβολίδες και αντικείμενα: "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΒΙΑ. Καληνύχτα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτο "καρφί" Ρομπέρτο

Ελαμπντελαουί: "Καλό το πάθος, όχι η τρέλα"

Πέταξαν γυάλινα μπουκάλια στους παίκτες του Ολυμπιακού

Φουστέρ: "Κάθε χρόνο και πιο πίσω"

Επεισόδια, διακοπή, δηλώσεις: Τα 20 VIDEOS του επεισοδιακού ντέρμπι της Τούμπας

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ