Δεν σφυρίζει στα τρένα, αλλά στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς!

Ο Γιάννης Δελφάκης βάζει ξανά σφυρίχτρα στο στόμα του, αυτή την φορά σε αγώνα για το Κύπελλο!

Δεν σφυρίζει στα τρένα, αλλά στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς!

Στις 19 Ιανουαρίου το Contra.gr, με αφορμή τον ορισμό του Γιάννη Δελφάκη ως 4ου στο παιχνίδι Πανιώνιος - Παναιτωλικός (17η αγωνιστική), είχε σημειώσει ότι ερμηνεύεται ως διάθεση από την ΚΕΔ να τον επαναφέρει στη δράση.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία, 11 μέρες αργότερα, ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" στο Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πλατανιά.

Για τον Δελφάκη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει τον Γενάρη του 2016 ότι "σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν". Στις 29/10 ο ρέφερι από την Αρκαδία είχε σφυρίξει στον επεισοδιακό αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, στον οποίο οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τα σφυρίγματα του. Έκτοτε έμεινε εκτός ορισμών μέχρι τις 19/12 που η ΚΕΔ τον είχε στείλει στην Football League (Καλλιθέα - ΟΦΗ).

Την επομένη του αγώνα σε επίσκεψη του στην ΚΕΔ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης Μελισσανίδης, σύμφωνα με φήμες, φέρεται να είχε ζητήσει… "ο Παππάς, ο Λαμπρόπουλος και ο Δελφάκης να μη παίζουν ούτε στην B’ εθνική!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK