Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ντε Μπλάσις και Φορμίκα (με θαυμάσιο τρόπο) τα γκολ των Αρκάδων.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Για μία ώρα αγώνα ο Αστέρας έπαιζε με τη φωτιά. Αυτό δε συνέβαινε επειδή δημιουργούσε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά επειδή έδινε στην ομάδα από τη Μαγνησία, δικαίωμα στην ελπίδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να τις τελειώσουν. Πρωταγωνιστές ήταν οι Ράγιος και Περόνε οι οποίοι βρέθηκαν σε τέσσερις περιπτώσεις απέναντι από τον Σταυράκη, ο οποίος όμως ήταν σε εξαιρετική βραδιά και κράτησε το μηδέν.

Οι αλλαγές του Σάκη Τσιώλη με τους Ναβάρο και Ουσέρο έκαναν πολύ πιο επιθετικό το γηπεδούχο Αστέρα και το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου. Ο Ρούμπεν Ράγιος συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει με τον ΠΑΟΚ, μοιράζοντας ακόμη μία ασίστ, αυτή τη φορά για έναν άλλο «κοντό» ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι (όπως ο Ναβάρο κόντρα στον ΠΑΟΚ). Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο 62 έκανε τους περίπου 1.500 οπαδούς του Αστέρα να αισθανθούν λίγο πιο άνετα αφού με εκπληκτικό άλμα νίκησε τον κορυφαίο του Ολυμπιακού Βόλου, τερματοφύλακα Σταυράκη.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθούσε μέχρι εκείνο το λεπτό να κλείσει τους διαδρόμους για την εστία της ομάδας του, τραβώντας τη γραμμή άμυνας του ολοένα και πιο κοντά στην περιοχή του. Το σήμα κατατεθέν, όμως, του Αστέρα, που είναι η καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά και η ποιότητα των χαφ του, έλυσαν το γόρδιο δεσμό.

Η θεά τύχη δια ποδός Φορμίκα, έκανε την υπόλοιπη δουλειά μετά το 1-0! Ο Αργεντινός έκανε μια σέντρα από τα 35 μέτρα και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και καρφώθηκε στην εστία του Ολυμπιακού Βόλου για να διαμορφωθεί το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Φορμίκα, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (80' Κάφα), Έγκον (59΄Ουσέρο).

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Πετκάκης (59' Στουρνάρας), Παλαιολόγος, Γουσούλης, Γκότοβος, Κοτζαθανάσης, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Ανιέτε (64' Γαλάνης), Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK