Άσπρη μέρα, ούτε με... χιόνια για τον Παναθηναϊκό!

"Χιονοστιβάδα"... έπνιξε τον Παναθηναϊκό στη Λαμία με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διαλύει τους "πράσινους" με 4-1. Οι Λαμιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην αναμέτρηση και γιγάντωσαν τα προβλήματα του ΠΑΟ που εκτός από διοικητικά... βυθίζεται και αγωνιστικά.

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λαμία Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ένα στάνταρ ποδοσφαιρικό... κλισέ, ωστόσο όταν ο Παναθηναϊκός διασύρεται από τη Λαμία με 4-1 τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Τα διοικητικά προβλήματα της "πράσινης" ΠΑΕ προκαλούν σφοδρά ζητήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό κάνει "μπαμ" όταν η ομάδα ηττάται με τόσο "βαρύ" σκορ από έναν φαινομενικά υποδεέστερο αντίπαλο, όπως η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, με τη βοήθεια του πολύπειρου Πίτι (σκόραρε δις), βρέθηκαν τρεις φορές σε θέση για γκολ και το πέτυχαν! Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και με το 3-0 στην πλάτη, ο Παναθηναϊκός κάτι προσπάθησε να κάνει και ορθά "φωνάζει" για το γκολ του Κουρμπέλη που καταλογίστηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό του Αρετόπουλου στο 54'.

Εκτός από το λανθασμένα ακυρωθέν τέρμα, οι φιλοξενούμενοι μέσω του Μαρίνου Ουζουνίδη διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή της αναμέτρησης υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" επισήμανε μετά το τέλος του ματς πως είχε ενημερωθεί ότι το παιχνίδι Κυπέλλου δεν θα γίνει...

Το γκολ ήρθε για την ομάδα του Ουζουνίδη από τον Μολίνς, ωστόσο το κακό που είχε ήδη γίνει διευρύνθηκε από τον Μπλάζιτς. Ο Σέρβος άρχισε μέσα στο χιόνι μία -το κατά δύναμιν- κούρσα και πέρασε... σβηστά τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και βρέθηκε να κάνει ένα άνετο πλασέ μπροστά από την εστία του Μελίσσα.

Λαμία (Μπ. Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70' Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56' Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87' Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46' Δώνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (69' Μουνιέ), Πίσπας (46' Μολίνς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK