Έκανε γκολ το... όνειρο του Μητρόπουλου ο Φαβάρο!

Ο Λεβαδειακός που στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ... αγκομαχούσε να κρατήσει τη μπάλα, ανέκαμψε στο δεύτερο και κατάφερε στο 89' να πετύχει γκολ "χρυσάφι" με τον Φαβάρο και με το 1-0 να πάει με "μαξιλαράκι" ασφαλείας στη ρεβάνς των Ιωαννίνων.

Έκανε γκολ το... όνειρο του Μητρόπουλου ο Φαβάρο!

Ο Παύλος Μητρόπουλος στο 89' της κυπελλικής "μάχης" με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να σουτάρει πολλά μέτρα έξω από την περιοχή (από φάουλ), σκοπεύοντας να πετύχει το... μπάζερ μπίτερ και τα κατάφερε κατά το ήμισυ.

Η "βολίδα" του πρώην μέσου της ΑΕΚ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Φαβάρο που πήρε το ριμπάουντ, χάρισε στον Λεβαδειακό σπουδαία νίκη με 1-0! Το τέρμα του 25χρονου Βραζιλιανού αποτελεί... μαξιλαράκι ασφαλείας για την ομάδα του Ανιγκό ενόψει της ρεβάνς στα Ιωάννινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός, έπειτα από την 7η μέρα της Super League Σουρωτή, χρειάστηκε να περάσουν εννέα αγωνιστικές για να κερδίσει τον Πανιώνιο την 15η (2-1) και τώρα κολλητά τον ΠΑΣ για το Κύπελλο. Ιδανικό κλείσιμο της χρονιάς για τον Ανιγκό και τους παίκτες του.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ζαραδούκας (67' Νίκας), Αντιλέχου, Μεντί, Φαβάρο, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (39' Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (65' Ομπιόρα), Καθάριος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Μανθάτης (73' Χαλκιαδάκης), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (81' Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπετρά, Τζημόπουλος, Γιάκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK