Η Τούμπα είναι απόρθητο κάστρο του... Πρίγιοβιτς

Ακόμη και πέναλτι στο 93' ο ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να πάρει τα ματς που δίνει εντός έδρας. Συνέχισε να φορτώνει τ' αντίπαλα δίχτυα με γκολ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η Τούμπα είναι απόρθητο κάστρο του... Πρίγιοβιτς
ΠΑΟΚ Τρίκαλα EUROKINISSI

Καλοκαίρι ή χειμώνα. Με κόσμο ή χωρίς. Με βασικούς, εφεδρικούς ή μίξη. Σε πρωτάθλημα ή κύπελλο. Με γκολ νωρίς ή στο φινάλε.

Το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ είναι ακριβώς το ίδιο: στην Τούμπα έχει το απόλυτο ως τώρα στη σεζόν. To 10/10 εντός των τειχών (12/12 με Europa League) ήρθε με το 2-1 επί των Τρικάλων, στο δεύτερο ματς των δύο για τη φάση των 16 της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 93'. Είχε προηγηθεί το δικό του 1-0 στο 78' μετά από όμορφη προσπάθεια του Κουλούρη και άστοχη εκτέλεση του Μπίσεσβαρ, αλλά και το 1-1 από τεχνικό σουτ του Μιλοσάβλιεφ στο 90'.

Οι Θεσσαλοί, που είχαν χάσει 5-1 στο πρώτο ματς και φυσικά ήξεραν τη μοίρα τους στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης, είχαν και δοκάρι στο 89'. Θα μπορούσαν δηλαδή να γίνουν η πρώτη ομάδα που έκοβε το δρόμο του "Δικεφάλου". Τη νίκη πάντως την πήρε ο ΠΑΟΚ μετά το χέρι του Κοτσόνη στο γύρισμα του Μυστακίδη και το ψύχραιμο σουτ του "Πρίγιο" από την άσπρη βούλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Κρέσπο (60' Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81' Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73' Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62' Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73' Ντακόλ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK