Κέρκυρα-Λεβαδειακός 0-1

Ο Λεβαδειακός πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας μέσα στην Κέρκυρα των ομώνυμη ομάδα με 1-0. Το γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Ροτζέριο.

Κέρκυρα-Λεβαδειακός 0-1

Hταν σαφές πριν από τη σέντρα ακόμα ότι ο Λεβαδειακός είχε ξεκάθαρο προβάδισμα. Οχι τόσο λόγω του 2-1 του πρώτου ματς όσο γιατί η Κέρκυρα παρατάχθηκε με νεαρά παιδιά διότι έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφεραν με το γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς στο 32'. Οι Βοιωτοί έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να φτάσουν στην επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος και στη συνέχεια έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους για να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και έχασε ευκαιρίες αλλά από τη στιγμή που δεν κατάφερε να σκοράρει, προτίμησε να κρατήσει τις δυνάμεις της για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά και εν τέλει ο Λεβαδειακός έφτασε εύκολα στην πρόκριση.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Στάμου, Πετρούσης, Αρμένης, Κρητικός, Ηλιάδης (71' Αθανασίου), Γιάντσης, Βασιλόγιαννης (60' Μοσχάκης), Τσοκάνης, Κυβελίδης (46' Ντινιωτάκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (46' Ρομέου), Πόι (56' Μαχαίρας), Ακόστα, Μάρτινς, Βασιλείου (73' Μίλιεβιτς).

To live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK