Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Ο Ολυμπιακός Βόλου διπλασίασε τις νίκες του επί του Αστέρα Μαγούλας (2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας) και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Νικολιάς εξελίχθηκε σε πρόσωπο της αναμέτρησης, αφού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και, μάλιστα, άνοιξε το σκορ.

Έπειτα από ένα φτωχό σε φάσεις πρώτο εικοσάλεπτο, ο Μάριο Μπρέσκα έβγαλε μία κάθετη μπαλιά και ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Αλέξη Κασμερίδη.

Το γκολ του Νικολιά συνέβαλε στη βελτίωση της εικόνας του ματς, οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος.

Ο Αστέρας Μαγούλας επέστρεψε φορτσάτος μετά την ανάπαυλα και με την είσοδο του Πέτρου Δημητριάδη έγινε ακόμα πιο επιθετικός. Ο εν λόγω παίκτης, μάλιστα, παραβίασε την αντίπαλη εστία δύο φορές (την πρώτη στο 58', αλλά το γκολ δεν μέτρησε, τη δεύτερη στο 73' με συρτό δεξί πλασέ).

Τελικά η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για ένα δεκάλεπτο, καθώς μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια των παικτών του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στο 81', ο Κώστας Καπετάνος νίκησε τον Αλέξανδρο Κασμερίδη με πλασέ και διπλασίασε τις νίκες του Ολυμπιακού Βόλου.

MVP

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Έβαλε το πρώτο γκολ και είχε συμμετοχή στο δεύτερο με ωραία προσποίηση.

Αδύναμος κρίκος

Η αστοχία των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, ωστόσο κατάφεραν να σημειώσουν μόλις ένα γκολ.

Σχόλιο

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χωρίς άγχος στο λασπωμένο, σε μερικά σημεία, αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας, ωστόσο χρειάστηκε να μπει το πρώτο γκολ για να παίξουν πιο απελευθερωμένα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και βάσει της μέχρι στιγμής εικόνας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν αποκλείεται να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Μαγούλας (Μπότσης): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57' Δημητριάδης), Ρήγας (70' Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64' Μήτκας), Κορνελάτος.

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46' Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84' Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64' Ζέρης), Μπρέσκα.

Στιγμές από το ματς της Ελευσίνας

Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2
INTIME SPORTS

Το live της αναμέτρησης

16:42
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 10 λεπτά ξεκινάει ο αγώνας του Αστέρα Μαγούλας με τον Ολυμπιακό Βόλου για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
16:43
Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων, με την ομάδα του Βόλου να έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, έχοντας "προίκα" το 2-0 από το πρώτο ματς.
16:47
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος, Ρήγας, Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ, Κορνελάτος

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας, Μπρέσκα

16:50
Ο Αστέρας Μαγούλας έχει παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή σε αυτό το ματς, ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
16:53
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας και βοηθοί του οι Αναστόπουλος και Πετρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.
16:55
Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στο ματς, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Παιχνίδι κέντρου, η μπάλα δεν έχει μπει ακόμα σε κάποια από τις δύο μεγάλες περιοχές.
16:56
Αυτή είναι η 4η φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες τη φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να μετράει τρεις νίκες στις ισάριθμες προηγούμενες αναμετρήσεις.
16:58
Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα κοντραριστεί στην προημιτελική φάση με τον Παναθηναϊκό.
17:00
Ο Ολυμπιακός Βόλου πηγαίνει... τρένο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπου μετράει 11 νίκες και 1 ισοπαλία αλλά και 9 συνεχόμενες νίκες.
17:03
Ο αγωνιστικός χώρος είναι λασπωμένος σε ορισμένα σημεία του και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση "σύμμαχο" στην προσπάθεια των παικτών να παίξουν ποδόσφαιρο.
17:07
Ο Νικολιάς μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει όμως σε σώμα αμυντικού και να βγαίνει κόρνερ.
17:10
21': ΓΚΟΛ! Ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Νικολιά, ο οποιός εκτέλεσε με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή τον Κασμερίδη.
17:11
Ο Μπρέσκα έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Νικολιάς είχε εξαιρετικό τελείωμα, στέλνοντας τη μπάλα με το αριστερό στο αριστερό "Γ" της εστίας του Αστέρα Μαγούλας.
17:13
Μετά από αυτό το γκολ, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, έχοντας συνολικό σκορ 3-0 υπέρ του. Ο Αστέρας Μαγούλας χρειάζεται ένα θαύμα (=4 γκολ) για να πάρει την πρόκριση.
17:15
Η ομάδα του Βόλου πέτυχε την αποστολή της, το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, και πλέον έχει ένα τεράστιο μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει της συνέχειας του αγώνα.
17:17
29': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, με το σουτ του να είναι άστοχο.
17:20
31': Σουτ εκτός περιοχής από τον Κορνελάτο, η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκίτκου χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου.
17:22
Το γκολ του Νικολιά στο 21' έχει 'βοηθήσει" ώστε να ανέβει λίγο το τέμπο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πιο απελευθερωμένες.
17:23
34': Ωραία κίνηση του Μαρτίνεθ έξω από την περιοχή, γύρισε όμορφα το σώμα του και ξεμαρκαρίστηκε, ο Γκίτκος έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του και μπλόκαρε το σουτ του.
17:26
36': Ο Δεινόπαπας μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και απέφυγε τον Κασμερίδη αλλά άνοιξε το κοντρόλ και επέτρεψε στον Νόνη να απομακρύνει.
17:27
39': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρύζει ο Νικολιάς.
17:30
41': Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς για παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, την βλέπει ο Πινδώνης.
17:33
44': Κίτρινη κάρτα και για τον Αρβανίτη από πλευράς φιλοξενουμένων.
17:35
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αστέρας Μαγούλας-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 από το γκολ του Νικολιά στο 21ο λεπτό.
17:36
Τρεις οι κίτρινες κάρτες που έχουν βγει στο πρώτο 45λεπτο για παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και μία για παίκτη του Αστέρα Μαγούλας (Κασμερίδης).
17:37
Οι τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος ήταν 5 (2 εντός εστίας) για τους γηπεδούχους και 3 (1 εντός εστίας) για τους φιλοξενούμενους, με την κατοχή να είναι 52% για τον Αστέρα Μαγούλας και 48% για τον Ολυμπιακό Βόλου.
17:49
Όλα έτοιμα για το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
17:50
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κόμνος έχει πάρει τη θέση του Καρρά.
17:51
47': Καλό σουτ από τον Κορνελάτο από το όριο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Γκίτκου.
17:54
49': Ο Αστέρας έχει μπει δυνατά στην επανάληψη. Ο Κανελόπουλος έκανε το δυνατό συρτό σουτ, η μπάλα σύριζα άουτ.
18:00
54': Ο Σαμαρόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα στην αγκαλιά του Γκίτκου.
18:01
56': Δυνατό σουτ από τον Μαρτίνεθ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Γκίτκος.
18:02
57': Αλλαγή για τον Αστέρα Μαγούλας: ο Δημητριάδης παίρνει τη θέση του Αντωνόπουλου.
18:03
58': Ο Δημητριάδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μετράει καθώς από το γύρισμα που του έγινε, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ.
18:03
Ο Αστέρας Μαγούλας αγωνίζεται πλέον με δύο φορ, δεν έχει άλλωστε τίποτα να χάσει.
18:04
59': Κεφαλιά του Δημητριάδη, η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκίτκου.
18:07
62': Οι γηπεδούχοι πιέζουν αφόρητα, ο Γκίτκος κάνει νέα μεγάλη επέμβαση, αυτή τη φορά με τα πόδια σε πλασέ του Κανελλόπουλου.
18:09
64': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: ο Ζέρης παίρνει τη θέση του Δεινόπαπα.
18:09
64': Αλλαγή για τον Αστέρα Μαγούλας: ο Μήτκας παίρνει τη θέση του Μαρτίνεθ.
18:15
70': Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι γηπεδούχοι. Ο Μαρίνου πήρε τη θέση του Ρήγα.
18:16
71': Σουτ του Πινδώνη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Κασμερίδη.
18:18
ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Αστέρας Μαγούλας με σκόρερ τον Δημητριάδη στο 73ο λεπτό.
18:19
Ο Δημητριάδης είχε απειλήσει ουκ ολίγες φορές την εστία του Γκίτκου από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή και τελικά "ανταμείφθηκε" με το γκολ στο 73'.
18:19
Ο Δημητριάδης κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή, μπήκε κατά μέτωπο και με συρτό δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
18:28
ΓΚΟΛ: Ο Ολυμπιακός Βόλου ξαναπαίρνει προβάδισμα στο σκορ (2-1) με τον Κώστα Καπετάνο, ο οποίος νίκησε τον Κασμερίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή.
18:28
84': Τελευταία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντινόπουλος πήρε τη θέση του Πινδώνη.
18:35
Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
18:36
91': Σουτ του Ντινόπουλου από θέση μέσα δεξιά, μπλόκαρε ο Κασμερίδης.
18:37
92': Ο γκολκίπερ του Αστέρα Μαγούλας, Κασμερίδης, προωθήθηκε σε κόρνερ της ομάδας του και πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, με τη μπάλα να φεύγει όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK