Ο Ντάουντα τον έστειλε στον ... Ολυμπιακό!

Με άλλα δύο γκολ του Ντάουντα (που είχε σκοράρει δις και στο πρώτο ματς) ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τη Λαμία στο Περιστέρι και προκρίθηκε στους "8" όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ή τον Αρη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος είχε να επικρατήσει σε επίσημο ματς από τις 7 Ιανουαρίου. Το παιχνίδι με τη Λαμία προσφερόταν για την πρώτη νίκη μετά από 25 ημέρες, όπως και έγινε τελικά αφού οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-0.

Μάλιστα τα δύο γκολ πέτυχε ο Ντάουντα ο οποίος σημειωτέον είχε πετύχει και τα δύο γκολ του Ατρομήτου στο πρώτο παιχνίδι το οποίο και έληξε 2-2. Αν μην τι άλλο, ο Νιγηριανός φαίνεται να είναι ικανός σκόρερ και να μυρίζεται το γκολ έστω και αν του λείπει η υψηλή τεχνική.

Βρήκε λοιπόν δίχτυα στο 18' και στο 44' και χάρισε στην ομάδα του μία εν τέλει εύκολη πρόκριση η οποία πάντως φέρνει τον Ατρόμητο μέσα στο...στόμα του Ολυμπιακού σε διπλά παιχνίδια στα προημιτελικά. Η Λαμία είχε ρίξει ήδη το βάρος της στο πρωτάθλημα της football league.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες (73' Βασιλείου), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (61' Κυριακίδης), Τόνσο, Μπρίτο (81' Λημνιός), Ντάουντα.

Λαμία: Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου (46' Καραγιάννης), Μπουλούλης, Αυγενικού, Ματσούκας, Τσούκαλος, Ποζατζίδης (61' Τζόκιτς), Φερφελής (46' Βάντερσον)

News 24/7

24MEDIA NETWORK