Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε περίπατο το πρώτο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τους "16" του Κυπέλλου και με το εμφατικό 4-0 "κλείδωσε" από τώρα θέση στα προημιτελικά όπου θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός-Ατρόμητος. Ντομίνγκες, Κάμπελ, Μπονγκ και Ολαϊτάν τα "ερυθρόλευκα" γκολ.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Όλοι είχαν στο μυαλό τους ένα ματς με συναγωνισμό, σκληρές μονομαχίες και σασπένς. Κάποιοι άλλοι έφεραν στο νου τον περσινό Τελικό Κυπέλλου για τον οποίο ο Αστέρας έψαχνε εκδίκηση. Ο Αστέρας όμως αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών, οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ο Ολυμπιακός με επιβλητική εμφάνιση πέρασε από το πρώτο κιόλας ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μίτσελ είχε δώσει εντολή για γρήγορο γκολ και οι ερυθρόλευκοι το έκαναν πράξη. Ο Βάις κέρδισε πέναλτι από τον Τσαμπούρη και ο Τσόρι Ντομίνγκες έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά από τον Ερνάντεζ για το 1-0. Αυτό μόλις στο 17. Ο Ολυμπιακός συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ουσέρο, το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους.

Στο 35ο λεπτό το σκορ έγινε 2-0 μετά από φοβερό διασκελισμό του Χολέμπας και πλασέ του Κάμπελ σε κενή εστία. Ο Ερνάντεζ είχε ξαπλώσει για να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τη στρώσει στον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό των ερυθρόλευκων.

Το 2-0 ωστόσο δεν ήταν το χειρότερο που συνέβη στον Αστέρα στο πρώτο μέρος. Ο Μπαράλες εκνευρίστηκε με απόφαση του Μάνταλου, πέταξε την μπάλα προς το μέρος του διαιτητή και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε δύο λεπτά…

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δεδομένο ότι θα έφερνε τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός είχε τους Αρκάδες στο μισό γήπεδο και σε συνδυασμό με την αστάθεια του Ερνάντεζ το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Ο Μπονγκ σκόραρε από μικρή απόσταση μετά από γύρισμα του Μανιάτη και στο 56 ο Ολαιτάν 4 λεπτά αργότερα τιμώρησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα ο οποίος χωρίς πίεση έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του…

MVP

Ο Τσόρι Ντομίνγκες. Απέδειξε ότι είναι πολύ σταθερός παίκτης, μοίρασε, έκοψε και έβαλε ένα γκολ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Χερόνιμο Μπαράλες. Δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Σχόλιο

Κατώτερος των προσδοκιών ο Αστέρας, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις απουσίες του Ολυμπιακού, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τα λάθη των αντιπάλων για να καθαρίσει πρόωρα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανιάτης (63' Μασάντο), Παπάζογλου, Εντινγκά, Χολέμπας, Σιόβας (46' Μπονγκ), Μανωλάς, Κάμπελ, Ντομίνγκες (70' Πελέ), Βάις, Ολαϊτάν.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπαράλες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα (64' Σανκαρέ), Ουρτάδο (46' Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Έντο.

Στιγμές από τον αγώνα

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK