Ολυμπιακός - Τύρναβος 8-0 (VIDEO)

Με χαρακτηριστική άνεση ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 8-0 τον Τύρναβο στο Καραϊσκάκη και πέρασε με... στιλ στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Χατ-τρικ ο Ντουρμάζ, ντεμπούτο για Χάρα.

Ολυμπιακός - Τύρναβος 8-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το δημοσιογραφικό κλισέ θέλει τέτοιους είδους παιχνίδια να μην αντέχουν σε κριτική. Και όντως, έτσι ήταν για το ματς του Καραϊσκάκη. Ωστόσο, υπήρξαν πράγματα που μπορεί να σχολιάσει κανείς και το πρώτο εξ αυτών ήταν η εμφάνιση του Ντουρμάζ.

Ο Σουηδός άρχισε το προσωπικό του κρεσέντο με δύο ασίστ στο πρώτο μέρος, για το 1-0 και το 4-0 δείχνοντας ότι τουλάχιστον είχε κέφι αλλά και τη διάθεση να αποδείξει στον προπονητή του ότι πρέπει να παίζει περισσότερο.

Στο β' μέρος ο Ντουρμάζ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με δύο συνεχόμενα φάουλ-γκολ που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 6-0. Μέσα σ' ένα δίλεπτο ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεδίπλωσε και και μία αρετή στημένα που πιθανώς να φανεί χρήσιμη στην ομάδα του στα επόμενα "σοβαρά" ματς. Και στο 80' ήρθε ακόμη ένα γκολ το τρίτο για τον Τούρκο, αυτή τη φορά με σουτ στη ροή του ματς.

Ο νεοαποκτηθείς Χάρα που επίσης έπαιξε στο δεύτερο μέρος και πήρε μία πρώτη γεύση από Ολυμπιακό, είχε ενεργητικότητα, δοκίμασε κάποιες τελικές αλλά προφανώς ο Περέιρα δεν έβγαλε κανένα πολύτιμο συμπέρασμα για το βαθμό ετοιμότητας του παίκτη του.

Το παιχνίδι έκλεισε με τι άλλο; Με γκολ. Ο Φουστέρ ήταν ο σκόρερ, από τη βούλα του πέναλτι.

MVP

Τρία γκολ, τρεις ασίστ, τι άλλο να κάνει ο έρμος ο Ντουρμάζ για να πάρει τον άτυπο τίτλο;

Αδύναμος Κρίκος

Δεν τα παράτησε ακριβώς ο Τύρναβος αλλά μία απογοήτευση την έβγαλε στο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχόλιο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίρνουν υψηλό βαθμό. Οχι φυσικά επειδή συνέτριψαν τον Τύρναβο αλλά διότι κατάφεραν να βρουν κίνητρο ακόμα και όταν το ματς είχε κριθεί. Οι φιλοξενούμενοι απλώς διαγράφουν το εν λόγω ματς από τη μνήμη τους.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Μαζουακού (46' Φουστέρ), Γιαννούλης (57' Πελέ), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος (46' Χάρα), Φορτούνης, Μπενίτες.

Τύρναβος: Μάλτζαρης (46' Ντάλλας) Χαλούλος, Κισκαμπάνης,Σιάτρας (26' Παπασάββας) Καραμανλής, Γεωργίου, Εμαννουήλ, Αλεξίου (63' Οτα), Σουλιώτης, Ιβανίδης, Στεργιανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK