Παναιτωλικός-Ατρόμητος 0-2

Με το καθαρό 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο Ατρόμητος έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Φάμπιο και Καραμάνος τα γκολ των Περιστεριωτών, αποβλήθηκε ο Μπικέι. Πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα για τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 0-2

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή τους αλλά το γεγονός επηρέασε περισσότερο τον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι είχε δύο νέα πρόσωπα στην επίθεσή του, πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και ήταν σαφώς πιο απειλητικός από τον αντίπαλό του ο οποίος ήταν νωθρός ασύνδετος.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες κατάφεραν...σοκ στους αντιπάλους τους με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο. Πρώτος χτύπησε ο Φάμπιο με ωραίο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στο 15' ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καραμάνος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Με το εις βάρος τους σκορ να κόβει τα πόδια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν στο γήπεδο αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τις αμυντικές τους αρρυθμίες. Μπροστά, αν και προσπάθησαν, δεν κατόρθωσαν πολλά πράγματα ακόμα και όταν ο Χάβος επιχείρησε να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή με τον Πασά.

Ο Ατρόμητος κράτησε σχετικά άκοπα το υπέρ του 0-2 ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του όταν στο 55' ο Καραμάνος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το έργο του δε έγινε ακόμα πιο εύκολο μετά το 80' όταν ο Μπικέι αποβλήθηκε δικαίως για αντιαθλητικό χτύπημα στον Ιγκλέσιας.

MVP

Ο Τάσος Καραμάνος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Παράσχος από τα μαλλιά. Σκόραρε το δεύτερο γκολ, είχε δοκάρι και αποτέλεσε πονοκέφαλο για την άμυνα του Παναιτωλικού.

Αδύναμος Κρίκος

O Mπικέι επανήλθε στην 11άδα του Παναιτωλικού μετά τη σιωπηρή τιμωρία του υποτίθεται για να πάρει ρυθμό. Με τα νεύρα του αυτό που κατάφερε ήταν να αποβληθεί στο 80' για χτύπημα εν ψυχρώ σε αντίπαλο.

Σχόλιο

Επαγγελματική νίκη για τον Ατρόμητο ο οποίος έδειξε ότι διαθέτει σχετικό βάθος στο ρόστερ του. Τα κατάφερε χωρίς να παίξουν οι Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι και Ιγκλέσιας ο οποίος μπήκε αλλαγή. Ο Παναιτωλικός διέρχεται περίοδο κρίσης. Σε τρία ματς έχει υποστεί τρεις ήττες με τέρματα 1-8!

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέι, Καλί, Δάρλας (58' Ζούνιορ), Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης (71' Κουτσοσπύρος), Γοδόι (46' Πασάς), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (71' Ιγκλέσιας), Γεωργίου, Καραμάνος, Ουμπίδες (76'Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK