Πανθρακικός - ΟΦΗ 0-4 (VIDEO)

Ο ΟΦΗ με ένα καταιγιστικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 0-4 του Πανθρακικού, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξαιρετική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, αγνώριστη η ομάδα της Κομοτηνής.

Πανθρακικός - ΟΦΗ 0-4 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ελέγχοντας τον ρυθμό και προσπαθώντας μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσουν την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Στο 19', οι παίκτες του ΟΦΗ είδαν τις προσπάθειές τους να "αποδίδουν" καρπούς. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με μία όμορφη ατομική ενέργεια, έκανε το συρτό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το δεκάλεπτο από το 20' μέχρι το 30' ήταν καταιγιστικό για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 27' Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Πασχαλάκη, ενώ στο 30' ο Τζορτζ βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού και από πλάγια θέση τριπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών. Οι παίκτες του Ρόκα, φανερά επηρεασμένοι και απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα, προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να μειώσουν το σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Πανθρακικού πίεσαν για τη μείωση του σκορ, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στη διεκδίκηση της αναμέτρησης, αλλά ο ΟΦΗ είχε κλείσει καλά τους χώρους, δυσκολεύοντας το έργο των γηπεδούχων. Στο 57' ο Τζορτζ θα πετύχει ακόμα ένα γκολ στην αναμέτρηση, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Κρητικών. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Κοσταρικανό επιθετικό, ο οποίος σκόραρε με όμορφο πλασέ.

Με την αλλαγή του Κάσες η ομάδα του Πανθρακικού κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και παρά την... ψυχρολουσία του 0-4, προσπάθησε να αντιδράσει για να πετύχει το γκολ της "τιμής". Τελικά, κάτι τέτοιο δε συνέβη και το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΟΦΗ να παίρνει μία σπουδαία νίκη, όντας πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

MVP

Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ, Μέιρον Τζορτζ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό. Ο 21χρονος άσος πέτυχε δύο γκολ, εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στην αναμέτρηση και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να φύγει από την Κομοτηνή με τη σπουδαία νίκη.

Αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή του Πανθρακικού. Οι παίκτες του Μάνουελ Ρόκα αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα απέναντι στους δραστήριους επιθετικούς του ΟΦΗ. Αργές αντιδράσεις, πολλά βεβιασμένα λάθη και έλλειψη καθαρού μυαλού συνέθεσαν το "σκηνικό" στην άμυνα των γηπεδούχων.

Σχόλιο

Ο αποδεκατισμένος ΟΦΗ, των χιλίων προβλημάτων, κατάφερε με μία ολοκληρωτική εμφάνιση να πάρει μία τεράστια νίκη επί του Πανθρακικού με 0-4. Πλέον οι Κρητικοί βρίσκονται και με τα... 2 πόδια στην επόμενη φάση και μόνο αν "αυτοκτονήσουν" θα μείνουν εκτός συνέχειας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Αναστόπουλος ευτύχησε να έχει σε μία εξαιρετική ημέρα την επιθετική τετράδα των Κουτσιανικούλη, Τζορτζ , Μερεμπασβίλι και Λαμπρόπουλου, οι οποίοι... έκαναν ότι ήθελαν τους αμυντικούς του Πανθρακικού, ενώ και στον αμυντικό τομέα οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο, κρατώντας μακριά από τα καρέ του Λόρια τους επιθετικούς των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης (63' Κάσες), Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας (4' Μεχία), Φραγκούλης, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (61' Μανιδάκης), Τζόρτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φάζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK