Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

Ο Ηλίας Αναστασάκος σκόραρε στο 87' και έστειλε τον Πλατανιά στους "8" του Κυπέλλου κόντρα στον τραγικό Παναθηναϊκό. Κυρίαρχοι οι Κρητικοί, είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν και νωρίτερα.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

Το παιχνίδι αναμονής που έπαιξαν οι δύο ομάδες κατά το πρώτο ημίχρονο θεωρητικά ευνοούσε τον Παναθηναϊκό που είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα από το πρώτο ματς. Οι "πράσινοι" κινδύνευσαν ελάχιστα ενώ μπροστά είχαν δύο φορές τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ και να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Δεν το έκανε όμως, και το πλήρωσε ακριβά. Στην επανάληψη ο Πλατανιάς δεν ήταν απλά ανώτερος αλλά και πιο πρακτικός μπροστά στην εστία του Καπίνο. Οι αλλαγές του Αναστασιάδη βελτίωσαν την επιθετική λειτουργία των Χανιωτών οι οποίοι αφού έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με Μαραγκουδάκη (δις) και Τσιντί, βρήκε τον τρόπο να τραυματίσει θανάσιμα τον αντίπαλό του.

Στο 87' ο Καπίνο, μέχρι τότε κορυφαίος του Παναθηναϊκού, απέκρουσε ασθενώς σουτ του Τσιντί για να δώσει την ευκαιρία στον Αναστασάκο να σκοράρει και να χαρίσει την πρόκριση στον Πλατανιά.

Μην ψάχνετε για αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ο Φάμπρι ο οποίος είχε κάνει μόνο μία αλλαγή (Μπαρμπαρούσης) αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες και οι πράσινοι, σοκαρισμένοι, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να απειλήσουν με ένα σουτ του Σο. Τίποτα άλλο. Η πρόκριση έμεινε στην Κρήτη και στις αποσκευές του Παναθηναϊκού μπήκε ακόμα μία μεγάλη αποτυχία.

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

To live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK