Της μιλάει της μπάλας ο Μασούντ

Το ιρανικό "κομπιουτεράκι" τα είχε όλα υπολογισμένα. Ο Μασούντ χρειάστηκε ένα απλό, αλλά τέλειο άγγιγμα της μπάλας για να φτιάξει το γκολ για τον Λόπες, και η ΑΕΚ να πάρει άλλη μια νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μασούντ ΑΕΚ EUROKINISSI

Σ' ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις η ΑΕΚ νίκησε για τρίτη συνεχόμενη φορά τον Παναιτωλικό (1-0), την ώρα που (από τα μπουθ) ο Μανόλο Χιμένεθ έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση για την επιμονή στην ένταξη του Σοτζέι Μασούντ στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ.

Στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, ο Ιρανός, ήταν ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ σαν να ήξερε τους συμπαίκτες του από την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Όλο το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" περνούσε από τα πόδια του Ιρανού, ενώ σε μία από τις "γλυκιές" μπαλιές του βρήκε τον ακούραστο Λόπες, όπως είχε συμβεί και στο Αγρίνιο στο ματς πρωταθλήματος, και ο Πορτογάλος νίκησε με προβολή τον Κυριακίδη για το 1-0 στο 65'.

Δίκαια ο 33χρονος εξασφάλισε τον τίτλο του MVP στη συγκεκριμένη αναμέτρηση...

Από εκεί και πέρα με το 4-0... προίκα της πρώτης "μάχης", ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, όπως τον Έρικ Μοράν.

Ο Ισπανός χαφ, δεν ξανοίχτηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο, ωστόσο έδειξε σε αυτό το πρώτο του τεστ ότι είναι ένας παίκτης προσηλωμένος στο τακτικό κομμάτι και χρειάζεται ακόμη μερικά παιχνίδια στα πόδια του για να πάρει τα πάνω του και ν' αναλάβει πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός, σαφώς, βελτιώθηκε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά επιθετικά δεν ήταν καθόλου ουσιώδης αν και η ΑΕΚ του έδωσε... πατήματα με κάποιες κακογραφίες στην αμυντική της λειτουργία.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, λοιπόν, κι σ' ένα ματς που δεν θυμάται κανείς η Ένωση σφράγισε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου και συνεχίζει να βρίσκεται εντός τριών στόχων.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες (67' Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (81' Γιούσης), Μοράν, Αίντάρεβιτς, Λόπες, Μασούντ (76' Αραούχο), Γιακουμάκης, Κλωναρίδης

Παναιτωλικός: Κουσιάδης (8' Κυριακίδης), Περέιρα, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46' Μάρκος Πάουλο), Μπάουκε, Ρόσα (70' Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK