Αγροτικός Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-1

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του και χρησιμοποιώντας αρκετούς αναπληρωματικούς, ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αγροτικός Αστέρας - Παναθηναϊκός 0-1

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Γιώργος Καραγκούνης. Πριν από τη σέντρα, ο βετεράνος άσος βραβεύθηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στο 12ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας, μετά από μαρκάρισμα του Παμπόε.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ (στο 22'), από μία στημένη φάση. Ο Μαυρίας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπίαρσμιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βύντρα την δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή.

Το γκολ των... "μαύρων" (σ.σ. ο ΠΑΟ αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τη μαύρη εμφάνιση) δεν πτόησε τους "πράσινους", οι οποίοι άρχισαν να δημιουργούν ρήγματα από τα δεξιά με τον ιδιαίτερα δραστήριο Παμπόε. Ο Αμερικανός επιθετικός έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (στο 28', το 33' και το 38'), όμως, ο Καρνέζης του είπε "όχι" σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά και οι τελικές προσπάθειες μειώθηκαν. Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα δεν είχαν την ανάλογη διάθεση με το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να κρατήσουν άνετα το ισχνό προβάδισμα μέχρι τέλους. Όταν, μάλιστα, ο Ζοζέ Γκόμες (σ.σ. βοηθός του Φερέιρα) πέρασε στον αγώνα τον Σιμάο, έκλεισαν και οι τελευταίες δίοδοι προς τα καρέ του Καρνέζη.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού. Έλυσε τα πόδια των παικτών του και το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα γι' αυτούς.

MVP

Ο Ορέστης Καρνέζης. Στις λιγοστές περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε "παρών" και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Παμπόε. Ο επιθετικός του Αγροτικού Αστέρα έκανε ό,τι ήθελε τον Ιωαννίδη, όμως, δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια να παραμείνει το 0-1.

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης (90' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63' Στεφανίδης).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Πετρόπουλος, Μαυρίας (86' Κουίνσι), Καραγκούνης (12' Λαγός), Ρουντολφ (74' Σιμάο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK