Αναγέννηση Επανομής-Ατρόμητος 2-3

Το ταλέντο του Θανάση Καραγκούνη ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον Ατρόμητο στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής. Ο 21χρονος επιθετικός απάντησε στο γρήγορο γκολ του Γκέσιου (9΄) και ισοφάρισε στο 20΄ενώ έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα του με ένα πανέμορφο γκολ στο 40΄.

Αναγέννηση Επανομής-Ατρόμητος 2-3

Η εικόνα του αγώνα

Οι περσινοί φιναλίστ παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Επανομής αλλά και μικρή διάθεση να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Οι παίκτες της Αναγέννησης μπήκαν με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι και ανταμείφθηκαν με το τέρμα που πέτυχε ο Γκέσιος στο 9΄ χάρις και την κόντρα της μπάλας στην πλάτη του Πίτου Γκαρσία.

Η ανησυχία έκανε τον Γιώργο Δώνη να σηκώσει τον Γιώργο Μήτρογλου απο τον πάγκο για ζέσταμα αλλά δεν χρειάστηκε , αφού ο Θανάσης Καραγκούνης πήρε τ΄όπλο του.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με ατομική προσπάθεια ισοφάρισε στο 20ο λεπτό ενώ πέντε λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με ένα εκπληκτικό γκολ έβαλε τον Ατρόμητο σε θέση οδηγού.

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν τις ευκαιρίες δεν κατάφερναν να τις μετουσιώσουν σε γκολ και αντ αυτού ήρθε ο Μπρίτο στο 78΄με προβολή να πετύχει το 1-3. Στο επόμενο λεπτό ο Γεωργίου με πλασέ μέσα απο την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Το κλειδί του αγώνα:

Η γρήγορη ισοφάριση του Ατρομήτου και η επίτευξη του 1-2 πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο έγειραν την πλάστιγγα της νίκης προς το μέρος των Περιστεριωτών.

Ο MVP

One man show ήταν το ματς με τον Θανάση Καραγκούνη να καλύπτει με το ταλέντο του και τους υπόλοιπους 21 ποδοσφαιριστές χάρις τις ενέργειας αλλά και τα γκολ που σημείωσε.

Ο αδύναμος κρίκος

Η λειτουργία της άμυνας της Αναγέννησης πρόδωσε την ομάδα της Επανομής που από το κέντρο και μπροστά έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση: Φιρινίδης, Παπαζούδης (73` Γεωργιάδης), Κουρδάκης, Πεχλιβανίδης, Παπαστεργίου, Ναλμπάντης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Γκέσιος (46` Τιάγκο) Τράκιτς, Δεινόπαπας (68` Γεωργίου).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Νάστος, Μακρής, Γκαρσία (89` Μπάλλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (81` Μπέλιτς), Μπρίτος, Αναστασάκος (63` Καραμάνος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK