Διεκόπη ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ

Σε κάποια αίθουσα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα αποφασιστεί η τύχη του αγώνα Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ.

Διεκόπη ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ

Το ματς διεκόπη στο 21ο λεπτό κι ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 0-0, καθώς ένας οπαδός των γηπεδούχων πέταξε καρέκλα στον βοηθό πετυχαίνοντάς τον στον ώμο.

Τελικά, ο Γουργιώτης δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει το παιχνίδι, με συνέπεια ο διαιτητής Βοσκάκης να αποφασίσει την οριστική διακοπή του.

Επομένως το παιχνίδι είτε θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη είτε θα ολοκληρωθεί με νικητή τον ΠΑΟΚ. Στη δεύτερη περίπτωση αναμένεται βαριά τιμωρία του Εθνικού Αστέρα.

Ο γιατρός, Ναπολέων Αναγνώστου, μίλησε για τον τραυματισμού του βοηθού, Γουργιώτη, τονίζοντας πως το τραύμα του ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.

Συγκεκριμένα ο γιατρός του αγώνα, είπε: "Χτυπήθηκε από κάθισμα στην αριστερή ωμοπλάτη, 10 - 12 εκατοστά το τραύμα. Έχει ημιπαράλυση του άνω άκρου, έχει πάει για ακτινογραφία, και περιμένουμε το αποτέλεσμα, σαν πρώτη εκτίμηση έχει σοβαρή ζημιά δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα , αν το βλέπατε το ίδιο θα λέγατε. Ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα".

"Θα τιμωρηθούμε"

Για τα τραγικά που συνέβησαν στο γήπεδο της Καισαριανής και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης.

Συγκεκριμένα είπε: "Μίλησα με τα παιδιά στα αποδυτήρια , αλλά και ο διαιτητής δε μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Αυτά έγιναν, θα μας τιμωρήσουν το γήπεδο, θα χάσουμε και το παιχνίδι στα χαρτιά δυστυχώς. Και ενδεχομένως να τιμωρηθούμε και στο πρωτάθλημα Έχω εικόνα για το ποίοι είναι αυτοί που το προκάλεσαν αυτό και θα το συζητήσω με τις αρχές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK