Καλλονή-Πανιώνιος 2-3 (παρ)

Με περιπετειώδη τρόπο ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη στην παράταση. Το νικητήριο γκολ του Ιστορικού πέτυχε ο Τσότσαλιτς στο 105' με πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ζήτησαν οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα του Σιδεράκη στον Βλαστέλλη στο 114'.

Καλλονή-Πανιώνιος 2-3 (παρ)

H εικόνα του αγώνα

Η ΑΕΛ Καλλονής θέλησε να αποδείξει ότι έχει ένα από τα πιο ποιοτικό ρόστερ της football league και τα κατάφερε μια χαρά. Κόντρα σε μία ομάδα με τεράστια παράδοση στη μεγάλη κατηγορία όπως ο Πανιώνιος, οι Λέσβιοι όχι μόνο πάλεψαν αλλά προηγήθηκαν και δύο φορές βάζοντας πολύ δύσκολα προβλήματα στον Ακη Μάντζιο και τους παίκτες του.

Μόλις στο 6' ο Τζιωρτζόπουλος έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε αποθέωσης από 2500 οπαδούς. Αφού στο 11' ο Γουνδουλάκης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει (αστόχησε σε πέναλτι, απέκρουσε ο Σουλογάννης) ο Σιόβας έφερε το παιχνίδι στα ίσια μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Καλλονής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 44' με τον Μανούσο αλλά ο Σκέμπρι βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει ξανά για τον Πανιώνιο στο 51'. Αφού δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το 90', η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση όπου στο 105' ο Τσότσαλιτς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Η φάση που θα συζητηθεί περισσότερο απ' όλες έλαβε χώρα στο 114'. Ο Βλαστέλλης έκανε τρίπλα πάνω στον Σιδεράκη ο οποίος έβαλε το τάκλιν. Ο παίκτης της Καλλονής άρχισε να πέφτει πολύ πριν τον βρει ο πορτιέρο του Πανιωνίου και έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή να δείξει "παίζετε".Κατά την ταπεινή μας άποψη, ο ρέφερι πήρε τη σωστή απόφαση.

MVP

Για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Σιόβας τα έκανε όλα. Αν και προερχόταν από απουσία λόγω ίωσης ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής του Πανιωνίου ενώ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης. Στην πρώτη σειρά των διακριθέντων και ο Σκέμπρι ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Πανιωνίου και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προέκυψε το τρίτο.

Κλειδί αγώνα

Η Καλλονή τα έδωσε όλα, έφτιαξε φάσεις ακόμα και μετά το 2-3 αλλά η αστοχία της στοίχισε. Αντιθέτως, ο Πανιώνιος αποδείχθηκε πιο...οικονομικός.

Αδύναμος Κρίκος

Εντελώς αχρείαστο το μαρκάρισμα του Κριπιντίρη στον Σκέμπρι από το οποίο προέκυψε το πέναλτι του 105'.

Καλλονή-Πανιώνιος 2-3 (παρ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK