Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3

Ο Μάρκο Πάντελιτς σκοράρει και στο Κύπελλο. Με δύο γκολ του Σέρβου επιθετικού (το ένα με πέναλτι) ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον αξιόμαχο Πιερικό στον βούρκο της Κατερίνης και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου.

Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3

Εικόνα αγώνα

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κατερίνης, και μόλις 24 ώρες μετά τον αγώνα ΑΕ Ποντίων-Ξάνθης για την ίδια διοργάνωση, Ολυμπιακός και Πιερικός προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Πάντελιτς, όποτε είναι στις επιλογές του Βαλβέρδε, κάνει το χρέος του και με το παραπάνω. Στο ματς με τον Πιερικό σκόραρε δύο γκολ και οδήγησε τους ερυθρόλευκους στη "φάση των 16".

Το 0-1 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρβου επιθετικού στο 31ο λεπτό.

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού είχε μικρή διάρκεια καθώς στο 36' ο Πιερικός ισοφάρισε με κεφαλιά του Ελευθεριάδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλαζέφσκι και ασίστ με "τσίμπημα" της μπάλας από τον Ιντζόγλου.

Η λύση ήρθε και πάλι από τον "μίστερ γκολ" Μάρκο Πάντελιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σέρβος φορ με ωραία κίνηση σε ελάχιστο χώρο, έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και από εκεί ξανά στο δεξί και με ωραίο σουτ νίκησε τον Καρακούτση.

Ο μαχητικός Πιερικός δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για το 2-2, ωστόσο στην καλή ευκαιρία που δημιούργησε ο Ελευθεριάδης γλύτωσε την εστία του Δασκαλάκη ο Γέστε. Ο Ισπανός εκτός από σωτήρας έγινε και δημιουργός όταν με εξαιρετική ασίστ έβγαλε μόνο τον Αμπντούν και ο Αλγερινός διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους Πειραιώτες.

Πανό για τον Κοστάνσο

Μπορεί ο Κοστάνσο να μην ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Πιερικό, ωστόσο ένα πανό στο γήπεδο στο γήπεδο της Κατερίνης ήρθε να τον επαναφέρει στην επικαιρότητα. "Κοστάντσο τουρίστα φύγε" ήταν το σύνθημα στο πανό που είχε υπογραφή G7.

Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3

Κλειδί αγώνα

Το γκολ του Ολυμπιακού στο φινάλε του πρώτου μέρους "έκοψε τα φτερά" του Πιερικού.

MVP

Ο Μάρκο Πάντελιτς σκόραρε το 11ο γκολ τη φετινή σεζόν και έδειξε ότι το ένστικτο του σκόρερ είναι σπάνιο χάρισμα και το διαθέτουν λίγοι.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα του Πιερικού όταν έχανε τη συγκέντρωση της δεχόταν και γκολ. Αρχικά αυτό συνέβη με τη φάση του πέναλτι ενώ και στο 1-3 είχε βγει πολύ ψηλά και έδωσε χώρο σε ποιοτικούς παίκτες όπως ο Γέστε και ο Αμπντούν.

Πιερικός-Ολυμπιακός 1-3

Τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK