Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-3

Επίδειξη δύναμης έκανε η Κέρκυρα στην έδρα του Πλατανιά, στο Μάλεμε. Οι Φαίακες επικράτησαν εύκολα με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου.

Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-3

Η εικόνα του αγώνα

Η Κέρκυρα διανύει περίοδο αγωνιστικής ανόδου και αυτό πιστοποιήθηκε στον αγώνα του Μάλεμε. Οι Φαίακες αρχικά πέρασαν χωρίς συνέπειες ένα διάστημα επιθετικής δραστηριότητας των γηπεδούχων και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 33' με το σουτ του Γιάντση.

Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 41' όταν ο Μπάρκογλου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για να σημειώσει το 0-2. Με την άνεση της διαφοράς των δύο τερμάτων, η Κέρκυρα πάτησε ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 52' ο Μπάρκογλου έγραψε το 0-3 αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σκόρερ.

MVP

Ο Γιώργος Μπάρκογλου δεν είχε συμμετοχές μέχρι στιγμής με την Κέρκυρα. Και όμως είναι παίκτης που σ' αυτές τις ομάδες μπορεί να κάνει διαφορά. Κόντρα στον Πλατανιά η ψυχολογία του ανέβηκε με δύο γκολ.

Κλειδί αγώνα

Τι άλλο παρά από το γεγονός ότι η Κέρκυρα σκόραρε το δεύτερο γκολ πριν καν βγει το ημίχρονο.

Αδύναμος Κρίκος

Δεν βρίσκουμε κάποιο στοιχείο που απογοήτευσε. Ο Πλατανιάς δεν έπαιξε κλεφτοπόλεμο και διεκδίκησε επί ίσοις όροις ότι του αναλογούσε.

Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK