Προοδευτική-Αστέρας Τρίπολης 0-5

Σκοράροντας πέντε φορές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 5-0 την Προοδευτική στον Κορυδαλλό και προκρίθηκε με άνεση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προοδευτική-Αστέρας Τρίπολης 0-5

Εικόνα αγώνα

Ο Αστέρας σκόραρε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο και πήρε την πρόκριση για τη "φάση των 16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας είχε ελάχιστες ευκαιρίες με την Προοδευτική να αντιπαρατάσσει πάθος και δύναμη στην ποιότητα του Αστέρα. Τα σουτ του Μπρέσκα ήταν ο μοναδικός τρόπος που απείλησαν οι Αρκάδες.

Στο δεύτερο μέρος όμως ακολούθησε καταιγισμός με πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μπακασέτα. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε δύο γκολ και σέρβιρε άλλο ένα.

Στο 67' έγινε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 74 το 0-2 με τον Μπρέσκα να ευστοχεί σε τετ-α-τετ ενώ το 0-3 έγινε και πάλι από τον Σολάκη με δυνατό αριστερό σουτ.

Στο 77' ο Ράγιος έκανε το 0-4 κλείνοντας το εντυπωσιακό τρίλεπτο (74'-77') για τον Αστέρα με τρία γκολ. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Αρσενίεβιτς με πέναλτι.

Κλειδί αγώνα

Στο δεύτερο ημίχρονο, από το 60 και μετά, ο άξονας της Προοδευτικής κατέρρευσε και ο Αστέρας σκόραρε 4 γκολ.

MVP

Ο Ηλίας Σολάκης. Σκόραρε δύο γκολ, έστρωσε άλλο στον Μπρέσκα και οδήγησε τον Αστέρα στην πρόκριση.

Αδύναμος κρίκος

Το ρίσκο που πήρε η Προοδευτική μετά το 0-1 της κόστισε. Ο προπονητής της ομάδας του Κορυδαλλού θέλησε να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας αλλά δημιούργησε κενά στα χαφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK