Φέρνουν πίσω Σιδηρόπουλο

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος μετά από μία μίνι... περιπέτεια που πέρασε επιστρέφει στην δράση. Το ταξίδι στο εξωτερικό, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι πιθανότητες να τον δούμε ξανά σε αγώνα για το κύπελλο.

Φέρνουν πίσω Σιδηρόπουλο

Ο διεθνής ρέφερι παίρνει μέρος σε σεμινάριο με 53 διαιτητές που διοργανώνει η FIFA και τελειώνει την Παρασκευή 7/4. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι πιθανό να κληρωθεί σε αγώνα για τους "4" του κυπέλλου.

Ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ( λοίμωξη αναπνευστικού) και έχει τεθεί στην διάθεση της ΚΕΔ. Στην 27η αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη και την Πέμπτη 5 και 6/4 αντίστοιχα αφού θα είναι στο εξωτερικό.

Για την 28η όμως, οι αγώνες της οποίας θα γίνουν όλοι την Κυριακή 9/4 το βράδυ αλλά κυρίως για την πρώτη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας την Μεγάλη Εβδομάδα ( Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στις 12/4 και Ολυμπιακός – ΑΕΚ την επομένη) είναι έτοιμος για την επιστροφή στην ενεργό δράση έπειτα από ένα μήνα απουσίας.

Κι αν για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αποτελεί έναν από τους... αγαπημένους διαιτητές, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ολυμπιακό.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK