Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1 (VIDEO)

Με το αυτογκόλ του Κάργα στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, ο μέτριος Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή στην Πάτρα και άρχισε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας. Δύο δοκάρια οι Πατρινοί στο δεύτερο ημίχρονο.

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Οπως αναμενόταν, ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό μ' ένα πειραματικό σχήμα το οποίο αν μην τι άλλο ήταν ανομοιογενές. Παρά το 4-4-2 (με Μπενίτες και Διαμαντάκο μπροστά) ο πρωταθλητής δεν μπόρεσε να βρει μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία της Παναχαϊκής.

Είχε βέβαια την κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα αλλά η καλά οργανωμένη Παναχαϊκή δεν του επέτρεψε. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με πέντε, μόλις τελικές προσπάθειες δείγμα του ότι δεν πάτησε πολλές φορές περιοχή.

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αναθάρρησαν από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη ζήτησαν με μεγαλύτερη συνέπεια το γκολ. Το άγγιξαν δύο φορές με τα δοκάρια των Στεργίδη (50') και Ντα Κόστα (61'), όμως δεν το πέτυχε και εν τέλει αυτό το πλήρωσε (αφού αποβλήθηκε και ο Αλμπι στο 62').

Η είσοδος του Φουστέρ τακτοποίησε κατά το δυνατόν το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο οποίος, κόντρα στη ροή του αγώνα, έφτασε στο τέρμα του 74'. Η πάσα του Ισπανού ήταν απειλητική, ο Κάργας μπερδεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 0-1 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Παναχαϊκή (Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης (72' Χούσα), Ντα Κόστα (68' Πλέγας), Φάμπιο (λ.γ. 27' Γκαντιάγκα), Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης (63' Φουστέρ), Φορτούνης, Γκαζαριάν (46' Ντουρμάζ), Μπενίτες, Διαμαντάκος (73' Βέργος).

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK