Παναιτωλικός - Χανιά 0-1

Τα Χανιά έκαναν την έκπληξη και νικώντας 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έπιασαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του 8ου ομίλου. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Παναιτωλικός - Χανιά 0-1

Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ που με τρομερό σουτ σημείωσε στο 51' ο Ντίνος Πάγκαλος. Ο σκόρερ ήταν ο κορυφαίος της κρητικής ομάδας, προκαλώντας αναταραχή στην άμυνα του Παναιτωλικού κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του.

Τα Χανιά απείλησαν από νωρίς και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει νωρίτερα. Πάγκαλος και Κρητικός έχασαν μοναδικές ευκαιρίες απέναντι σε μια άμυνα που έμπαζε πολλά νερά. Ούτε οι αλλαγές του Χάβου βοήθησαν την ομάδα του Αγρινίου, με αποτέλεσμα το 1-0 των φιλοξενούμενων έξι λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Μορένο στο 62' σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού, ταυτόχρονα κλασική όμως ήταν και αυτή που έχασαν τα Χανιά στο 66' (πλασέ άουτ σε κενό τέρμα). Το σκορ δεν άλλαξε και η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφυγε με το "τρίποντο" από το Αγρίνιο.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκουέλε, Κόρμπος (74' Βασιλείου), Καλογέρης, Μήλιος (58' Φωτάκης), Μαρτίνες, Παπουτσογιαννόπουλος, Άλβες (58' Μορένο), Κάπελ.

Χανιά: Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Γκούμας, Κοντέων, Καραγιάννης (85' Εσονό), Σιλιγαρδάκης, Γκότοβος, Καραλής (61' Καμινιώτης), Κρητικός (87' Ουέλκαμ), Πάγκαλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK