Αχαρναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 69ο λεπτό, επικράτησε εκτός έδρας του Αχαρναϊκού με 2-1 με γκολ στο 89'.

Αχαρναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
INTIME SPORTS

Σεφτέ στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε του Αχαρναϊκού με 2-1 στο Μενίδι και πήρε το πρώτο του "τρίποντο" στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αχαρναϊκός πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. Πέντε λεπτά μετά από τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, όταν ο Γιάκος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 65'. Ο Κωστόπουλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και τέσσερα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ που έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κοζορώνη με δεύτερη κίτρινη. Παρ'όλα αυτά οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν παράτησαν το ματς και δικαιώθηκαν, καθώς στο 89' ο Σαπαλίδης σκόραρε προ κενής εστίας, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Αθανασίου (66' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (56' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Στρούνα (66' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (72' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK