Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-1

Ο Πανιώνιος δεν φοβήθηκε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Προηγήθηκαν οι ερυθρόλευκοι με τον Φορτούνη, ισοφάρισαν με τον Μητρόπουλο με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-1

Παρά το γεγονός ότι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού ήταν αλλαγμένη κατά τα 10/11 σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο ρυθμός από το παιχνίδι του έλειψε. Ισα-ίσα οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν άμεσα τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Αυτό ήρθε αρκετά νωρίς, μόλις στο 13' από το φάουλ του Φορτούνη (για το οποίο φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ του Πανιωνίου Γιαννακόπουλος), ωστόσο από το 20' και μετά ο Ολυμπιακός ανέκοψε το ρυθμό του και έδωσε το δικαίωμα στον Πανιώνιο να ανέβει στο γήπεδο.

Μάλιστα, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους στο παιχνίδι οι "κυανέρυθροι" έφτασαν στην ισοφάριση (με την κεφαλιά του Μητρόπουλου από τη σέντρα του Φούντα) και έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό ο οποίος δεν είχε πια καθαρό μυαλό.

Ο Μπουχαλάκης είχε δοκάρι στη συνέχεια, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τους Κασάμι και Σιόβα αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο του πρωταθλητή δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είχε μεν την πρωτοβουλία χωρίς όμως καθαρές φάσεις αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Διαμαντάκου στο 86'.

Εν τέλει, ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι χωρίς όμως ο Ολυμπιακός να "πληγωθεί" ιδιαίτερα στην προσπάθειά του για την πρόκριση στους "16".

Σχόλιο

Οι πειραματισμοί του Μίτσελ δεν ευδοκίμησαν και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα ευδοκιμούσαν καθώς ήταν πάρα πολλοί για ένα και μόνο ματς. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να κρατήσει την ποιότητα του Φορτούνη, την όρεξη του Διαμαντάκου και την επάνοδο του Σιόβα στη δράση. Ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε και ενίσχυσε την ψυχολογία του ενόψει του ματς της Βέροιας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46' Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79' Βέργος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν (59' Κασάμι), Διαμαντάκος.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87' Παντίδος), Γκίνης, Χατζηισαΐας, Γιάννου (57' Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67' Μασούρας), Γκέζος.

Το live του αγώνα

19:01
Καλησπέρα σας!
19:02
Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας από το βροχερό "Γ. Καραϊσκάκης".
19:03
Ένας αγώνας που υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η ομάδα του Πειραιά, αν και οι "κυανέρυθροι" δεν προτίθενται να παραδοθούν αμαχητί και θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο.
19:05
Πάμε να δούμε τους 11 που επέλεξε ο Μίτσελ, ο οποίος άλλαξε όλη την ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.
19:06
Αναλυτικά η 11άδα: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν και Διαμαντάκος.
19:09
Οι 11 του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας, Γκίνη, Χατζηισαΐας, Γιάννου, Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός, Γκέζος.
19:10
Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σαλίνο θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Γιαννούλης το αριστερό, ενώ κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βούρος και Αυλωνίτης. Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ντοσεβί, Ντουρμάζ και Γκαζαριάν θα είναι η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της ομάδας, τον Δημήτρη Διαμαντάκο.
19:17
Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος κατεβάζει με 4-2-3-1 την ομάδα, έχοντας τον Γιαννακόπουλο στο τέρμα και η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Πάνο, Γκέζο, Χατζηισαΐα και Τασουλή. Οι Γκίνης και Μητρόπουλος στο κέντρο και η τριάδα πίσω από τον Γιάννου απαρτίζεται από τους Μπουμάλ, Φούντα και Κολοβό.
19:18
Oι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Κασάμι, Σιόβας, Βέργος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης.

Οι αναπληρωματικοί του Πανιωνίου: Καλογεράκης, Μπούζας, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Παντίδος, Ντουρμισάϊ.
19:19
Σε συνολικά 12 αγώνες που έχει δώσει o Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανιώνιο, έχει απολογισμό 9 νίκες και 3 ισοπαλίες.
19:24
Για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Παναχαϊκή με 0-1, ενώ Πανιώνιος και Φωστήρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
19:25
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ.Μαντάκης από την Ημαθία. Βοηθοί του οι κ.κ Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας) και Σιπκας (Πέλλας).
19:30
Εισήλθαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο...
19:32
Σέντρα στο ματς.
19:33
1' Ο Ντοσεβί σέντραρε από δεξιά, ο Διαμαντάκος έκανε την προβολή προ του Χατζηισαΐα, αλλά ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.
19:34
2' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό!
19:35
Ο Γκαζαριάν έκανε την προβολή με το δεξί πόδι έπειτα από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου, ο οποίος στην συνέχεια την μπλόκαρε. Δεύτερη φάση για τον Ολυμπιακό προκειμένου να ανοίξει το σκορ.
19:37
Έχει μπει πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.
19:42
Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο Φάληρο και παραμένει το 0-0. Έχει ισορροπήσει λίγο ο Πανιώνιος μετά το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού.
19:43
11' Εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ από τα δεξιά, κεφαλιά του Διαμαντάκου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
19:45
13' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!
19:46
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννακόπουλου και 1-0 για τον Ολυμπιακό. Πρώτο του γκολ με την φανέλα των Πειραιωτών.
19:52
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να "κλειδώσει" όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς... Να δούμε αν θα μπορέσει να αντιδράσει ο Πανιώνιος.
19:53
66%-34% η κατοχή της μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει σαφώς και περισσότερες τελικές.
19:55
24' ΓΚΟΛ για τον Πανιώνιο!
19:56
Εξαιρετική σέντρα του Φούντα από αριστερά, σηκώθηκε ψηλά ο Μητρόπουλος και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Πανιώνιο.
19:57
25' O Nτοσεβί έδωσε στον Σαλίνο, αυτός έβγαλε χαμηλή πάσα για τον Γκαζαριάν, αλλά το πλασέ του Αρμένιου κατέληξε άουτ.
19:57

19:57

20:06

20:08
Τίποτα το αξιοσημείωτο μετά την φάση του Γκαζαριάν αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανιώνιο.
20:11
39' O Mπουχαλάκης έκανε σέντρα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Βέβαια, είχε ακουμπήσει προηγουμένως με τα ακροδάχτυλα και ο Γιαννακόπουλος, οπότε θα έπρεπε να δοθεί κόρνερ.
20:17
45' Κεφαλιά του Διαμαντάκου μετά την σέντρα του Ντοσεβί, απέκρουσε όμως ο Γιαννακόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης κέρδισε κόρνερ ο Ολυμπιακός.
20:18
Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
20:33
Ο Σιόβας θα πάρει την θέση του Αυλωνίτη με την έναρξη της επανάληψης.
20:33
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
20:40
Κλείνει καλά τους χώρους ο Πανιώνιος και δυσκολεύει τον Ολυμπιακό στο κομμάτι της ανάπτυξης.
20:44
Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται σε ευκαιρίες στην εστία του Γιαννακόπουλου.
20:45
57' O Ντουρμισάι στην θέση του Γιάννου.
20:47
59' Ο Γκαζαριάν αφήνει την θέση του στον Κασάμι.
20:50

20:52
64' Σουτ του Μπουμάλ, η μπάλα πέρασε άουτ, αν και πρέπει να την ακούμπησε ο Μέγιερι.
20:54
Ο Ντουρμασάι αγκάλιασε τον Κασάμι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε επιθετκό φάουλ αντί την εσχάτη των ποινών.
20:54
67' Ο Μασούρας στην θέση του Κολοβού.
20:55
67' Κίτρινη κάρτα ο Βούρος.
21:02
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να παράξει ξεκάθαρες φάσεις μπροστά στην εστία του Γιαννακόπουλου.
21:07
79' Ο Βέργος στην θέση του Μπουχαλάκη.
21:08
80' Ο Χατζηισαΐας έπιασε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, άουτ πέρασε η μπάλα.
21:12
Ο Ολυμπιακός εντείνει την πίεσή του για να φτάσει στη νίκη.
21:15
86' Ο Διαμαντάκος πήρε την μπάλα από τα αριστερά και έξω από την περιοχή, σούταρε από πολύ πλάγια και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι! Το τρίτο για τον Ολυμπιακό...
21:15
87' Έξω ο Φούντας, μέσα ο Παντίδος.
21:16

21:19
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:23
Λήξη του αγώνα.
21:23
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-1. Στους τέσσερις πόντους ο Ολυμπιακός, δυο έχει ο Πανιώνιος.
21:23
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK