Εργοτέλης - Παναιτωλικός 3-2

Σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι με 5 γκολ, ο Εργοτέλης επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-2 στο Παγκρήτιο, έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εργοτέλης - Παναιτωλικός 3-2
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό για τον Εργοτέλη, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, όμως ο Δερμιτζάκης έπεσε σωστά και απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν. Μετά το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31' με τον Καμαρά. Στο 45' ο Μάνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λαμπράκη.

Η απάντηση από τους παίκτες του Μαντζουράκη ήρθε στο 49' με κεφαλιά του Βασιλείου, όμως στην αμέσως επόμενη φάση, ο Εργοτέλης βρήκε ξανά δίχτυα. Αυτή τη φορά... δράστης ήταν ο Ίνιατς, ο οποίος έμεινε αμαρκάριστος και δεν δυσκολεύτηκε να "γράψει" το 3-1. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 72' με τον Βιγιαφάνιες.

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Γρομητσάρης, Άλλα, Κυριακόπουλος (88' Γιαλούσης), Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Κούτρης (77' Κούρτι), Κ. Καμαρά, Ίνιατς (61' Δωματάς), Ρέντζας, Μάνος.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κόρστιενς, Μάκος, Ρουμπουλάκου, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρομέρο, Ουάρντα (38' Βιγιαφάνιες), Ρουσκουγέδα, Κάπελ, Βασιλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK