Κέρκυρα - Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

Ένα ξέσπασμα της Κέρκυρας στο τελευταίο τέταρτο της χάρισε την εμφατική νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 και, παράλληλα, της αύξησε τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κέρκυρα - Απόλλων Καλαμαριάς 3-0

Μία αξιόλογη φάση επεφύλασσε το, κακό, πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΕΑΚ, όπου η Κέρκυρα είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις τα καρέ του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Με τη συμπλήρωση 31 λεπτών αγώνα, ο Γιάννης Γκέσιος γύρισε την μπάλα και ο Χρήστος Ευσταθίου, ο παίκτης δηλαδή που εκτέλεσε τον ΠΑΟΚ στο ματς της 1ης αγωνιστικής, έστειλε την μπάλα άουτ με προβολή.

Η είσοδος του Χαβίτο στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε αισθητά την εικόνα της Κέρκυρας, η οποία σταδιακά κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε ένα επτάλεπτο έβαλε τρία γκολ: στο 77ο λεπτό ο Μάθιου Γκόμες άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 78' και το 84' ο Χαβίτο βρήκε δίχτυα με πανομοιότυπο τρόπο.

Καθοριστικός αποδείχθηκε κι ο Αλέξανδρος Κόντος, καθώς κέρδισε το πέναλτι από τον Φραντς Μπερτέν κι έβγαλε την ασίστ για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ορτέγκα, Καρντόσο (57' Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόβσκι, Κανακούδης, Γεωργακόπουλος (46' Χαβίτο).

Απόλλων Καλαμαριάς (Γράφας): Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος (30' Ολίσε), Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (57' Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62' Γαλανόπουλος), Γκέσιος.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEO)

Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK