Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας με 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Γιάκος και Μανιάς τα γκολ για τους Γιαννιώτες.

Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Στους παγωμένους -κυριολεκτικά- "Ζωσιμάδες" (η αριστερή πλευρά του γηπέδου είχε πάγο!), ο ΠΑΣ επικράτησε του Απόλλωνα με 2-1. Μόλις στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάκο να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Μπερτέν στον τερματοφύλακά του.

Ωστόσο οι παίκτες του Απόλλωνα απάντησαν 10 λεπτά αργότερα, με τον Τσούτση να "κρεμάει" τον Σωτηρίου γράφοντας το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό, οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιάκου στην περιοχή, με τον Μανιά να το μετατρέπει σε γκολ και να βάζει εκ νέου μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ.

Όσο κι αν πίεσε στα τελευταία λεπτά ο Απόλλωνας (είχε δύο σουτ με τους Καπετάνο και Νατσιόπουλο στο 85' και στο 87') δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και κατά συνέπεια αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Ο ΠΑΣ από την άλλη πανηγύρισε την πρωτιά και την πρόκριση από τον 2ο όμιλο.

ΠΑΣ Γιάννινα:Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80' Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79' Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός, Μανιάς

Απόλλων Καλαμαριάς: Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78' Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτέν (46' Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (77' Καπετάνος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK