Ο ΟΦΗ πήρε μαζί του τον Παναθηναϊκό

Αδιαφορώντας για το γεγονός πως ενδεχομένως του αρκούσε η ισοπαλία, ο ΟΦΗ διέψευσε κάθε σενάριο συνωμοσίας και νικώντας 2-1 τον Ηρακλή επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να περάσει μαζί του στα νοκ άουτ του Κυπέλλου. Εκτός ο Γηραιός για ένα γκολ...

Ο ΟΦΗ πήρε μαζί του τον Παναθηναϊκό

Ήταν τέτοια η κατάσταση στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου που ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής βολεύονταν μ' ένα... σβηστό 0-0 στο "Γεντί Κουλέ". Σε αυτήν την περίπτωση θα προκρίνονταν αμφότεροι, εφόσον ο Απόλλων δεν νικούσε τον Παναθηναϊκό.

Το 2-0 της "ελαφράς ταξιαρχίας" στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα της Ριζούπολης περιέπλεξε τα πράγματα και οι Κρητικοί που χρειάζονταν "άσο" για να περάσουν αποφάσισαν να βγάλουν τους εαυτούς τους το "βασανιστήριο" των ισοβαθμιών! Στάθηκαν καλύτερα στον κακό αγωνιστικό χώρο, πίεσαν μια ομάδα που έχει πολλά προβλήματα, βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με Ογκμπόε στο 37' και Βουό στο 75', και ξεμπέρδεψαν.

Ακόμη κι όταν ο Γηραιός μείωσε πριν από το φινάλε, με τον Λουκίνα στο 90', η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αμύνθηκε σωστά στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και προκρίθηκε ως πρώτη. Αντίθετα οι "κυανόλευκοι" έμειναν εκτός συνέχειας γιατί στην ισοβαθμία με το "τριφύλλι" είχαν χειρότερη επίθεση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος, Όστοϊτς, Βουό (82' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Χαντί (87' Μάνος), Αντουκόρ, Βαλλιάνος, Όγκμποε (74' Μιλοσάβλιεφ), Ράντι.

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (60’ Περόνε), Κούρος (88' Ζιαμπάρης), Ρούσσος, Στάμου, Αγγελόπουλος (60’ Ιντζόγλου), Κυριακίδης, Λάμπρου, Πασάς, Λουκίνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK