"Βάσεις" πρόκρισης από τον Ηρακλή

Bήμα πρόκρισης έκανε ο Ηρακλής μετά τη νίκη του με 3-0 στο Καυτανζόγλειο επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σε αγώνα για την 2η ημέρα του 3ου ομίλου στο κύπελλο Ελλάδας.

"Βάσεις" πρόκρισης από τον Ηρακλή

Σαφώς ανώτερος από τον Απόλλωνα, ο Ηρακλής σκόραρε δύο φορές με τον Πασά στο πρώτο μέρος και έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση. Πρώτα στο 31΄ με πλασέ από μεταβιβαση του Αγγελόπουλου και ακολούθως στο 43΄ με σουτ από πάσα του Μοντέιρο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματά του με σουτ του Κούρου, ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στον αγώνα. Από το 72΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κονέ με 2η κίτρινη.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης είχε επικρατήσει στη Ριζούπολη 1-0 του ΟΦΗ, ενώ ο Ηρακλής είχε πάρει ισοπαλία στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον ο Ηρακλής έφθασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έχει 3.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης (46΄ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς (86΄ Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε ((76? Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Κύργιας, Δεληζήσης, Πάνος, Κάσσος (46΄ Διαμαντόπουλος), Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης ((77? Καλλέργης), Βαλεριάνος, Τσιάρας (65΄ Τζάνης), Κονέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK