Καλλονή ήταν η Ξάνθη

Με τρία γκολ ως το 50' η Ξάνθη νίκησε την Καλλονή και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, εφόσον δεν χάσει από τον Αγροτικό Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική.

Καλλονή ήταν η Ξάνθη

Εντός έδρας νίκη η Ξάνθη δεν είχε στην εφετινή σεζόν και αν ψάξει κανείς να βρει την τελευταία ήταν τον Φεβρουάριο (1-0 τον Πανθρακικό). Την πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την Καλλονή, χάρη στο 3-1, και πλέον κρατάει την πρόκριση στα δικά της χέρια. Διότι αν δεν ηττηθεί από τον Αγροτικό Αστέρα, θα περάσει ως δεύτερη πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ήδη καπαρώσει την πρωτιά.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε και με γκολ των Ράνου (3'), Λάζιτς (24') και Νιέτο (47') να καθαρίσει από νωρίς. Απλώς η Καλλονή μείωσε με τον Φράγκο στο 69', χωρίς περαιτέρω αξιώσεις.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64' Σβάρνας), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (59' Λ.Ορφανίδης), Νιέτο, Π.Oρφανίδης, Λισγάρας

Καλλονή: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50' Λίταινας), Τζελίδης, Ρεπετσάς, Ντάλλας, Μπουρντουζάν, Λαμπράκης, Γιώργου (64' Σάββα), Ποζατζίδης, Φράγκος

News 24/7

24MEDIA NETWORK