Ματσάρα και λύτρωση στο τέλος για τον ψυχωμένο Άρη

Με ψυχή μέχρι το τελευταίο λεπτό οι "κίτρινοι" και με πρωταγωνιστή τον Τάτο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 τον Αστέρα Τρίπολης, λίγο πριν την εκπνοή, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 3-1.

Ματσάρα και λύτρωση στο τέλος για τον ψυχωμένο Άρη

Σε ένα απίθανο ματς, ο Άρης κατάφερε να προκαλέσει έκρηξη ενθουσιασμού στους φιλάθλους του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, όταν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, λίγο πριν από το τέλος κι ενώ είχε βρεθεί να χάνει με 3-1.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Μάσα, με τον Μπαργκάν να ισοφαρίζει στο 25'. Πριν κωπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης, ο Ιωαννίδης στο 29' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα. Ο Τσιλιανίδης με πέναλτι στο 72', έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν με εύστοχο πέναλτι του Τάτου στο 85'. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτα αργότερα βρήκε εκ νέου δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις:

Αρης (Nίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46΄Παυλίδης), Ντούνης (46΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοζίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46΄Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄Τσάβες), Μάσα.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1) Άρης 4 βαθμοί

2) Αστέρας 4 βαθμοί

3) Αιγινιακός 3 βαθμοί

4) Βέροια 0 βαθμοί

3η αγωνιστική

Άρης - Βέροια

Αιγινιακός - Αστέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK