Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός 0-4

Χάρη σε γκολ των Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Κολοβού και Ερνάνι, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν "σίφουνας" από το Αίγιο, επικρατώντας με 4-0 του Παναιγιάλειου.

Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός 0-4

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους επικράτησαν με 4-0 στο Αίγιο και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Καμπιάσο. Ο Σαλίνο από τα δεξιά έβγαλε μία παράλληλη σέντρα με τον Αργεντινό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στα δίχτυα με δυνατό σουτ από την καρδιά της περιοχής. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό, η ομάδα του Σίλβα έκανε και το 2-0 με κεφαλιά "ψαράκι" του Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Κυρίαρχος και στο δεύτερο μέρος ήταν ο Ολυμπιακός, ωστόσο άργησε να βρει δίχτυα. Το 3-0 ήρθε στο 85' με τον Κολοβό να "κρεμάει" τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ερνάνι με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σχόλιο

Καθόλου δεν δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο. Η διαφορά δυναμικότητας άλλωστε είναι τεράστια. Ακόμη και η δεύτερη ομάδα των Πρωταθλητών που παρέταξε ο Σίλβα, έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και μπορούσε να σκοράρει ανά πάσα στιγμή. Στα θετικά φυσικά η επιστροφή του "Τσόρι", αλλά και τα γκολ των Ερνάνι, Καμπιάσο, Κολοβού που θα τους τονώσουν την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός:Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62'), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81' Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62'), Φινμπόγκασον

Παναιγιάλειος:Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71'), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71'), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK