Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 3-1

Αγκαλιά με την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στα Χανιά και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον πέμπτο όμιλο.

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης 3-1
INTIME SPORTS

Τους τέσσερις βαθμούς στον πέμπτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στα Χανιά και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, γεγονός που μαρτυρά και το ποσοστό της κατοχής της μπάλας που ήταν συντριπτικά υπέρ τους. Η υπεροχή τους μεταφράστηκε σε γκολ στο 28' με σκόρερ τον Πάγκαλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Ντίνα έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Γουνδουλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 75' με γκολ του Παρπέξ με πλασέ, μετά από ασίστ του Κονέ, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς "καθάρισε" το ματς, διαμορφώνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ με τακουνάκι του Ράμος.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης (Ράμος 68'), Τσιμότζι (Μαχαμάτ 73'), Στανισλάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντίνας (Τσουράκης 77'), Γκόμες, Πάγκαλος.

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Πάνος, Αρναούτογλου, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (Κονέ 46'), Συμελίδης (Τζιώρας 75'), Λαγός (Βάντερσον 46'), Κρητικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK