Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Πλώρη για τους 16 του κυπέλλου έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης χάρη στη νίκη 1-0 επί της Ερμιονίδας στο Κρανίδι, αποτέλεσμα που τον έφερε στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου.

Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Το γκολ σημείωσε ο Βάντερσον στο 88ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής και κόντρα στη ροή της αναμέτρησης η "ελαφρά ταξιαρχία" επικράτησε μιας καλύτερης στο χορτάρι ομάδας.

Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο η Ερμιονίδα ήταν εκείνη που κυριάρχησε, αλλά στάθηκε άτυχη σπαταλώντας κάθε ευκαιρία που της δόθηκε να προηγηθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την κεφαλιά του Όμο στο 25', στην οποία αντέδρασε έξοχα ο Πίτκας, είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Καραδέμητρου στο 32' και στο 37'! Ο Απόλλων δεν απειλήθηκε τόσο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυσκολευόταν τρομερά να δημιουργήσει.

Ένα λάθος αρκούσε πάντως για να φέρει τα πάνω κάτω στον αγώνα. Ο Βάντερσον εκτέλεσε τον Πουρή με ωραίο τελείωμα και η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πήρε τρεις βαθμούς που την έφεραν σε θέση ισχύος έναντι του Εργοτέλη.

Ερμιονίδα: Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70' Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75' Σακόν), Καραδέμητρος (58' Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς

Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βάντερσον), Ενρίκο (69' Ηρακλής), Αλίπιο (58' Ανγκούλο), Κυβελίδης

Διαβάστε ακόμη:

Εργοτέλης - Βέροια 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK