Λαμία - Ατρόμητος 0-2

Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-0 και σημείωσε την πρώτη νίκη του στους ομίλους του Κυπέλλου.

Λαμία - Ατρόμητος 0-2
INTIME SPORTS

Μετά την ισοπαλία με τη Βέροια την πρώτη αγωνιστική, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας. Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν "μουδιασμένα" το ματς ωστόσο κατάφεραν να βρουν γρήγορα τα πατήματά τους φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 37', όταν το σουτ του Μπάλλα κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από επέμβαση του Πανέτσου. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη δορά σε σουτ του Κιβρακίδη.

Το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Δέλλα ήρθε στο 58' με σκόρερ τον Ναπολεόνι, ο οποίος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η ευκαιρία των γηπεδούχων στο 75' με τον Καραγιάννη δεν είχε τύχη αφού ο Μπάρκας αρνήθηκε με διπλή προσπάθεια το γκολ και το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64' Αντωνίου).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87' Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80' Λημνιός), Ναπολεόνι (70' Πίτου Γκαρσία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK