Αγγαρεία στη Λαμία και πρόκριση για ΑΕΚ

Η Λαμία κατάφερε να κρατήσει την... αναιμική ΑΕΚ στο 0-0, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων του κυπέλλου. Ως πρώτη πέρασε η Ένωση στους "16", ως δεύτεροι προκρίθηκαν οι Φθιώτες, που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αγγαρεία στη Λαμία και πρόκριση για ΑΕΚ

Σε ένα μέτριο ματς, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιβληθεί κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, καθώς η Λαμία έδειξε να είναι συμπαγής αμυντικά, αφού δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα από τους "κιτρινόμαυρους". Ο Ζοζέ Μοράις επέλεξε να βάλει βασικούς μεσοεπιθετικά και τα... δεύτερα στην άμυνα διατηρώντας το 4-4-2 με ρόμβο, ωστόσο η ομάδα του δεν παρήγαγε φάσεις, ούτε όμως και απειλήθηκε.

Το τελικό σφύριγμα του Σκουλά βρήκε τους γηπεδούχους να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, καθώς τους βρήκε να προκρίνονται ως δεύτεροι (πρώτη βγήκε η ΑΕΚ στην ισοβαθμία με 5 βαθμούς, λόγω διαφοράς τερμάτων) από τον όμιλο στους "16" της διοργάνωσης.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως η Ένωση δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από τις δύο ομάδες της Football League που συμμετείχαν στον όμιλο, αφού είχε μείνει στον προηγούμενο αγώνα, στο 2-2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ νίκησε μόνο την Κέρκυρα στην πρεμιέρα με 4-0.

* Ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και παρακολούθησαν από τις κερκίδες το ματς.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Ντουρμισάι - Γαλανόπουλος, Πατίτο.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Αυγενικού (65΄ Τσουκαλάς), Όμο, Μπουλούλης (90+2΄ Πατσαρούχας), Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (88΄ Βαλλιός)

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίας (85΄ Ντίντακ), Τσέλιος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Πατίτο), Αλμέιδα (76΄ Πέκχαρτ)

Η τελική βαθμολογία στον 6ο όμιλο:

1. ΑΕΚ 5β. 6-2 γκ.

2. Λαμία 5β. 3-2 γκ.

3. Κέρκυρα 4β. 8-6 γκ.

4. Αν. Καρδίτσας 1β. 2-9 γκ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK