Πέρασαν Βέροια και Απόλλων

Μετά το μεταξύ τους 1-1, Βέροια και Απόλλων Σμύρνης πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Νίκη γοήτρου της Ερμιονίδας επί του Εργοτέλη.

Πέρασαν Βέροια και Απόλλων
INTIME SPORTS

Βέροια - Απόλλων 1-1

(78' Χασελμπάινκ - 22' Αλίπιο)

Είναι ένα παιχνίδι που ουδείς θα το θυμάται μετά από μερικές ημέρες. Οι δύο ομάδες έβγαλαν την υποχρέωση και πήραν το αποτέλεσμα που βόλευε και τις δύο.

Η φάση όμως του 24' θα κάνει, όπως και να έχει το γύρο του κόσμου. Με το σκορ ήδη στο 0-1, ο Παυλίδης πλάσαρε για την ισοφάριση αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την έδιωξε ο ίδιος με το χέρι του!!!

Για την ιστορία ο Απόλλων προηγήθηκε στο 23' με τον Αλίπιο ενώ η Βέροια ισοφάρισε στο 78' με τον Χασελμπάινκ. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Βέροια (Γκρανέρο): Τζινάρ, Εσπάρθα, Καλί, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Άρτσε (75' Σέντρικ), Χάσελμπαϊνκ, Μπαργκάν (58' Κάμπορα), Παυλίδης (58' Καλτσάς), Μπεν.

Απόλλων (Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης (65' Κοτσώνης), Γκόλιας, Κύργιας, Σέτι, Χατζής, Γεωργίου, Καραδέμητρος, Αλίπιο (59' Γκονσάλες), Κυβελίδης, Βάντερσον (73' Λαγός).

Ερμιονίδα - Εργοτέλης 2-0

(4' Στάικος, 37' Κουτσοσπύρος)

Η Ερμιονίδα έσβησε νωρίς-νωρίς τις λιγοστές ελπίδες του Εργοτέλη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη στο 4ο λεπτό, ο Στάικος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η ομάδα του Κρανιδίου έχασε ακόμα μία κλασική ευκαιρία με τον Στάικο στο 14ο λεπτό, προτού ο Χρήστος Κουτσοσπύρος βρει δίχτυα στο ντεμπούτο του (με σουτ έξω από την περιοχή στο 37') και κλειδώσει την 3η θέση.

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Εργοτέλης (Ταουσιάννης): Σαράνοβ, Ρέντζας, Πίτσος, Παντελάκης, Κούτρης, Μπογκντάνοβ, Κασναφέρης, Μπουρσέλης, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Στογιάνοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK