Βέροια - Καλλιθέα 1-0

Νίκη που τη φέρνει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στα νοκ άουτ του κυπέλλου πέτυχε η Βέροια επί της Καλλιθέας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Μπατιόν.

Βέροια - Καλλιθέα 1-0

Νωρίς διαμορφώθηκε το 1-0 της Βέροιας επί της Καλλιθέας για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του κυπέλλου, ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ίσως μάλιστα δεν χρειαστεί άλλο βαθμό για να συνεχίσει στη διοργάνωση, πάντως ο ένας απέναντι στη Λαμία θα της είναι υπεραρκετός.

Το παιχνίδι πήγε εκεί που το ήθελε η Βέροια, αφού δεν χρειάστηκε να κοπιάσει για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μπατιόν σκόραρε στο 17' μετά το δοκάρι σε κεφαλιά του Γεωργιάδη και έκτοτε η "βασίλισσα του βορρά" είχε τον έλεγχο χωρίς ν' απειληθεί. Παρά τη διάθεση η Καλλιθέα δεν μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Αυτός που ατύχησε ήταν ο Γεωργιάδης, αφού στο 65' και για δεύτερη φορά το δοκάρι απέτρεψε ένα δικό του γκολ.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές, Σιώντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ιμπραϊμ, Μπατιόν (81' Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι (67' Γιουσούφ), Κόλα (67' Ναζλίδης)

Καλλιθέα: Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76' Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK