ΑΕΚ - Πανελευσινιακός 6-0

Χωρίς να χαλαρώσει στιγμή, η ΑΕΚ επικράτησε του Πανελευσινιακού στο ΟΑΚΑ με 6-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ ο Μπουονανότε.

ΑΕΚ - Πανελευσινιακός 6-0
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ και με το εμφατικό 6-0 εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ δεν έχασαν χρόνο και άνοιξαν τον... χορό των γκολ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πλατέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 27' η Ένωση πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Γιόχανσον που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μανιάτη, ο οποίος είχε διώξει αρχικά το σουτ του Σουηδού. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπουονανότε διαμόρφωσε με συρτό πλασέ το 3-0 και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σοϊλέδης σημείωσε και τέταρτο γκολ για τους "κιτρινόμαυρους".

Η ΑΕΚ έριξε φυσιολογικά τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο, συνέχισε όμως να σκοράρει. Στο 77', ο Αραβίδης έγραψε το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μανιάτη για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 82' ο Μπουονανότε, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο ματς.

Σχόλιο

Παρά τη χαμηλή δυναμική του αντιπάλου, ο Πογέτ παρέταξε την ΑΕΚ με επιθετικό σχήμα, την ίδια ώρα που και οι παίκτες της "Ένωσης" μπήκαν από την πρώτη στιγμή με σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου διατήρησαν την όρεξή τους και στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα το 6-0 να είναι ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι λίγοι και καλοί φίλοι των "κιτρινόμαυρων" που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ σίγουρα... χόρτασαν γκολ!

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (33' Σβαρνάς), Σοϊλέδης, Πλατέλλας (67' Κρισάντους), Κορδέρο, Γιόχανσον (46' Φαγέ), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ.

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Ταμπάκης (60' Νικολάου), Κακαράς, Λίτσος, Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Παληγεώργος (52' Κασνέτσης), Πουρνός, Μπλάνκο, Ναούμ (70' Γιαννιτσάνης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK