ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0

Η εντυπωσιακή ΑΕΛ "πέταξε" εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας την περυσινή φιναλίστ, Ξάνθη, επικρατώντας με 1-0 στο AEL FC Arena για την 2η αγωνιστική του θεσμού. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς το "χρυσό" γκολ των "βυσσινί".

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0
INTIME SPORTS

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η πρωτοπόρος της Football League, ΑΕΛ. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν καταιγιστική γι' ακόμη μία αναμέτρηση και δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας στην Ξάνθη. Οι "βυσσινί" είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, πίεσαν για το γκολ, αλλά ο Λουίτζι Τσέναμο πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Τελικά στο 34', ο Μανώλης Ροβίθης άφησε με τρομερή προσποίηση την μπάλα στον Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος με άπιαστο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ακρίτες, με πιο δραστήριο απ' όλους τον Παντελή Καπετάνο, κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ζαχαρία Καβουσάκη, που, όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του. Το τελικό σφύριγμα αποτέλεσε την αρχή ένος ξέφρενου "γλεντιού" για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα "κονταροχτυπηθούν" με την ΑΕΚ για την πρώτη θέση του 7ου ομίλου την τελευταία αγωνιστική.

Οι συνθέσεις

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κρητικός, Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Παπαστεριανός, Λούσερο, Γκόμες, Σολτάνι, Τριάδης, Καπετάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK