Διπλό μισή πρόκριση ο Άρης

Ο Άρης δεν... ενθουσίασε στο Αίγιο όμως πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο, με "χρυσό" σκόρερ τον Πλατέλλα. Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα, φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panegialios aris EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιγιάλειος μπήκε καλύτερα από τον Άρη στο πρώτο μέρος και δυσκόλεψε αρκετά τους "κίτρινους". Παρόλα αυτά η ομάδα του Κουρμπανά ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 39ο λεπτό με τον Διαμαντόπουλο.

Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Δεληζήση στον Μπρους, όμως ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τη σύγκρουση Σόουζα - Γεωργακόπουλου, με τον πρώτο να αποχωρεί οριστικά και μάλιστα να πηγαίνει στο νοσοκομείο αργότερα για εξετάσεις!

Ο Άρης πέτυχε τελικά γκολ στο 68ο λεπτό με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, όταν μετά από μπέρδεμα στην περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας και μες σουτ νίκησε τον Πολίτη. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Παναιγιάλειος έφτασε κοντά στο 1-1, όμως το σουτ του Παπαχρήστου βρήκε στο δοκάρι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους "κίτρινους" να έχουν και αυτοί δοκάρι στο 88' με τον Διαμαντόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Κουρμπανάς):Πολίτης, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Στίκας, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (Κόκκορης 73'), Καζναφέρης, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (Σταματής 59'), Σκαρτσίλας (Κοντοχρήστος 80').

ΑΡΗΣ (Σπανός):Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Σόουζα (Παυλίδης 53'), Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πασάς, Στεφάνοβιτς, Κάσσος, Διαμαντόπουλος.

Σκόρερ: 0-1 (Πλατέλλας 68').

News 24/7

24MEDIA NETWORK