Πεντάστερος Παναιτωλικός στην Καλλιθέα!

Με άνεση και στυλ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναιτωλικός, ο οποίος έριξε πέντε γκολ στην Καλλιθέα (5-1).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΣΑ===ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ--ΧΡΗΣΤΓΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΣΑ===ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ--ΧΡΗΣΤΓΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναιτωλικός ως δεύτερος πίσω από τον Ατρόμητο, επικρατώντας με 5-1 στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν με στόχο τη νίκη, ωστόσο ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε ξεκάθαρα... ματ στον αντίπαλό του Τάκη Γκώνια.

Ο Ρόσα με πλασέ στο 15', αφού πέρασε τον Ντούνη άνοιξε το σκορ (0-1). Η αθηναϊκή ομάδα συνέχισε στο να πιέζει ψηλά, όμως στο 28', από ένα λανθασμένο γύρισμα του Σταμόπουλου, ο Μαρκόβφσκι έφυγε απέναντι στον Ντούνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή (0-3). Στο 39' έγινε το 0-4 από τον Κλέσιο και κάπου εκεί η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 0-4 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 72' ο Ρόσα, εκτέλεσε τον Ντούνη με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 0-5, ενώ το γκολ της τιμής για την Καλλιθέα σημείωσε στο 84' ο Μάκο με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης):Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (75' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο (63' Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63' Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας):Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60' Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75' Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61' Σμυρλής)

News 24/7

24MEDIA NETWORK