Καλλονή - Πανσερραϊκός 2-1

Η Καλλονή επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού στη Λέσβο και χρειάζεται πλέον ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλλονή - Πανσερραϊκός 2-1
INTIME SPORTS

H Καλλονή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Δημήτρη Πόποβιτς. Ο Νίκος Αγγελούδης έκανε την παράλληλη σέντρα κι ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη πίεσαν για την ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ήταν "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής των γηπεδούχων πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κέναν Μπαργκάν. Η απόφασή του αποδείχθηκε καταλυτική, αφού στο 55' ο 27χρονος άσος έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ στην κίνηση.

Ο Μπαργκάν έχασε μία τεράστια ευκαιρία να κάνει την ανατροπή, αλλά ο Μέλκας πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κι είδαν την προσπάθειά τους να αποδίδει καρπούς στο 85ο λεπτό. Ο Μανούσος έδωσε εξαιρετική πάσα με τακουνάκι(!) στον Γεωργίου, κι αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μέλκα για το 2-1.

Οι συνθέσεις

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιούκαρης (34' Kλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (60' Ξυδάς).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός, Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (60' Ραμίρεζ), Παπαστεργίου (68' Μπεριάν), Αγγελούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK